Přejít na obsah

ROUSSEAU - Ostuda k vánocům?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

A co říkáte na tohle? - Zas nějaký podvod nebo imitace? :raygun:

Prodáváme nejnovější modely hodinek omega, rolex, breitling, ferrari, tag heuer, iwc, automatické strojky seiko, eta, nebo elektrické seiko, citizen, nerezová povrchová úprava, mnoho funkcí, minerální sklo, záruka 2roky, cena je 1700kč, nejnovější nabídku pošleme mailem.

Adresa inzerátu: smazana adresa

Inzerce z 28.9.2008, Liberec (Liberecký kraj), Nové se zárukou, Nabídka, dopravu platí Kupující, Na dobírku 1 700 Kč :jawdrop:

To je potom asi skoda neco psat ;) Kazdopadne fejkovy brajtle nebo Rolexy budou jeste tak o 300% niz nez ty Rousseau :thumbsup_anim: Ale pokud chces pokracovat v tom sebemrskacstvi, doporucim vylet k mori - napriklad oblibene destinace jako Recko ci Turecko a tam podobne hodinky z posledniho inzeratu nakoupis za ceny 15-30 ?, kdyz jich nakoupite hodne tak Vam z toho vyjde zajezd zdarma ;)

Vzhledem k pravidlum fora by bylo fajn smazat ten fejkarskej odkaz, jeste se toho nekdo chytne :suicide_anim:

Upraveno uživatelem spiderer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je potom asi skoda neco psat ;) Kazdopadne fejkovy brajtle nebo Rolexy budou jeste tak o 300% niz nez ty Rousseau :thumbsup_anim: Ale pokud chces pokracovat v tom sebemrskacstvi, doporucim vylet k mori - napriklad oblibene destinace jako Recko ci Turecko a tam podobne hodinky z posledniho inzeratu nakoupis za ceny 15-30 ?, kdyz jich nakoupite hodne tak Vam z toho vyjde zajezd zdarma ;)

Vzhledem k pravidlum fora by bylo fajn smazat ten fejkarskej odkaz, jeste se toho nekdo chytne :suicide_anim:

tak editni aj ty ten svoj ;) ... adresu tam mas detto

Odkaz ke komentáři

Nečetla jsem pravidla fóra (nejsem vulgární, nikomu nenadávám, nic neprodávám, k ničemu nenavádím, tak co?!) - jen se hloupě ptám a čtu vaše rady :thumbsup_anim: Proč jsem to nemohla zkopírovat i s tím odkazem - vždyť když pod to napíšete, že jde o podvod, tak je to aspoň varování, aby se někdo nechytil, ne? :rolleyes:

Upraveno uživatelem Lenta
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Lenko, vítejgratulace662.gif.

Musím Ti říct, že je s chichi983.gif Tebou fakt sranda, teď jsem to midi726.gif a promiň, bavil jsem se skvěle. Obzvlášť pikantní jsou ti chlapci z Liberecka s Omegami, IWC a nevím čím ještě, za to by si zasloužili na auvajs137.gif. To by jsi to fakt rozsekla, to by byl nářez, přítel by se asi svalil na záda kuk416.gif. Mé doporučení je takové, zkus střelit ten šrot, jak praví židé "I prodělek je kšeft", přihoď k tomu nějakou škváru a vyber s naší pomocí nějaké automaty za solidní peníz. S případným nákupem si nelam hlavu, je tady spousta ochotných kolegů. kteří Ti pomohou.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
No, a ty Citizen - viz výšše - jsou taky blbý? :sad01_anim:

Ty ujdou, ale ještě to nemá ten správný drajv, teda alespoň pro mě.

Edit - já bych skousnul MIDO, musím pominout, že jsou quartzové, ty bytostně nesnáším, ale myslím si, že vypadají velice solidně, navrch je Mido má oblíbená značka kuk416.gifa halvně jsou skoro zadarmo !!

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Tech tipu jsou mraky, je otazka, zda chces hodinky nebo pouze diskutovat. Opravdu bych doporucil procist aspon sekci japonske a ruske hodinky, kde je spousta fotografii. Udelas si predstavu o tom co se Ti libi (nebo co by se mohlo libit Tvemu priteli) a potom sem napis konkretnejsi zadani - velikost, vzhled / styl, max. cenu. Uvidis, ze se zde strhne boj o to, kdo Ti nabidne lepsi doporuceni (viz tema Poraďte s koupí / výběrem).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...