WatchFan1 Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 17. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 (upraveno) Viac obrazkov a technicke udaje, ceny atd.- CLICK HERE. Upraveno 17. listopadu 2008 uživatelem WatchFan1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 Gratulace k moc hezkemu kousku, jedine co se mi z fotek opravdu vyrazne nelibi je zdobeni strojku - ten rotor mi prijde jak utrzenej z nejakyho fejku, ale verim, ze to trosku zkresluji fotky a nazivo vypada lip Kazdopadne povidej jake z nich mas pocity a dojmy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 Gratulace k moc hezkemu kousku, jedine co se mi z fotek opravdu vyrazne nelibi je zdobeni strojku - ten rotor mi prijde jak utrzenej z nejakyho fejku, ale verim, ze to trosku zkresluji fotky a nazivo vypada lip Kazdopadne povidej jake z nich mas pocity a dojmy.. co by jsi chtěl za 180t ? ---------------------------------------------------- to pouzdro je úžasné a nezaměnitelné, na to, že mají "pouhých" 42mm vypadají na ruce velmi dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 Nezpochybňuji kvalitu ,jen se mi tahle značka, respektivě modely nelíbí,ale marketingový ředitel musí být genius. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 co by jsi chtěl za 180t ? No prave.. Treba OP pojeti Unitasu semi libi dost, ale tady fakt nevim.. Kazdopadne se jedna o celkem netradicni OP, za me pri pohledu shora palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 17. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 (upraveno) Gratulace k moc hezkemu kousku, jedine co se mi z fotek opravdu vyrazne nelibi je zdobeni strojku - ten rotor mi prijde jak utrzenej z nejakyho fejku, ale verim, ze to trosku zkresluji fotky a nazivo vypada lip Kazdopadne povidej jake z nich mas pocity a dojmy.. Movement - Caliber 59 based on Girard-Perregaux ébauche: (prevedeny z kalibru Girard-Perregaux cal. 2291 ktory je pouzity v Girard-Perregaux ALARM ref. 4935) Strojek bol jeden z hlavnych dovodov preco som kupil PAM98. O Panerai co maju Unitas alebo ETA by som sa ani nepodkol...LOL ;-)! Porovnavat jednoduchy Unitas caliber s Calibrom 59 je ako porovnavat Trabant s VW ;-) FYI, Unitas prichadza v roznych druhoch dekoracie... Neviem ake su ceny teraz ale pred dvoma rokmi, najjednoduhsia verzia Unitas sa dala kupit za $45 (!!).... Viem ze Panerai to dokladne rozoberie a 'trochu' zdekoruje...ale stejne.... Sorry, mne je to jedno ci to niekto vymaka na 'skeleton caliber' ale ziadne Luminor alebo Radiomir su neni hodny $5000 - $7000 ak to ma vo vnutri Unitas (to iste plati 'pre mna' co sa tyka ETA) Unitas a ETA su vyborne a dlhymi rokmi otestovane strojky, ale nie hodne tych cien ktore za ne Panerai chce (aj ked v dobrych puzdrach) (dalsim mojim kandidatom boli PAM 184 GMt - opet, kvalifikovali sa len preto ze pouzivaju JLC ébauche.... ........ale od Unitas a ETA za $7000 (aspon pre mna) ...ruky prec BTW, TU je dobra informacia o povode jednotlivych Panerai strojkov. Upraveno 17. listopadu 2008 uživatelem WatchFan1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 ....ale od Unitas a ETA za $7000 ...ruky prec .... my tady na nic jiného nemáme peníze jasně ... je to jiná liga než unitas nebo eta hodně jsme (jsem) tu diskutovali o 233 x P2002 = jaký je tvůj názor na inhouse kalibry od panerai ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 Milosi diky za vysvetleni - ja to myslel predevsim po vzhledove strance, kalibr GP je peknej, ale u OP ho na muj vkus dojebali temi napisy PANERAI Co se tyce Unitasu byl podan pouze jako priklad zdobeni strojku, prijde mi, ze tam napisy PANERAI sedi lepe nez tady na tom GP automatu Jinak myslim, ze volba je to vyborna jak po strance nevsedniho kalibru, tak po strance nadherneho vzhledu.. To ze me se nelibi nejaka pismenka, nekde nejaky font, nekde proporcne nevyvazeny index atd atd (neni mysleno k temto hodinkam, ale celkove) neni rozhodne nic co by stalo za to brat v uvahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 17. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 (upraveno) Milosi diky za vysvetleni - ja to myslel predevsim po vzhledove strance, kalibr GP je peknej, ale u OP ho na muj vkus dojebali temi napisy PANERAI to s Tebou suhlasim na 100% !!!! ja by som bez toho PANERAI PANERAI PANERAI PANERAI PANERAI bol tiez radsej. Prave pre to som silne pouvazoval na PAM184 GMT lebo ten JLC ebauche caliber ma pekne a jednoduche Geneve Stripes: ...ale napokon to vyhral PAM98 pre svoju neobvyklu complikaciu s Alarmom ktoru som vzdy chcel v nejako prevedeni. ...ale ako som povedal, s Tebou suhlasim........napriek tomu ze caliber 59 je daleko lepsi ako Unitas alebo ETA, vypada dost 'lacno' v prevedeni Panerai s tym PANERAI PANERAI PANERAI popisom. Upraveno 19. listopadu 2008 uživatelem WatchFan1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 17. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 hodně jsme (jsem) tu diskutovali o 233 x P2002 = jaký je tvůj názor na inhouse kalibry od panerai ? BOMBA a vyborne......ale opet......"ABSOLUTNE" nie pre mna. To uz vchadza do cenovych relacii kde Panerai by bol pre mna uplne vyradeny, lebo by som radzej kupil AP, PP VC, Lange etc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Ten Miloš ma vždy pravdu Suhlasim so všetkym, čo hovoriš, navyše som sa zmienil, že toto su jedine nelimitovane Paneraie, do ktorych by som išiel, gratulacia Kedy sa zastaviš v Žiline ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 BOMBA a vyborne......ale opet......"ABSOLUTNE" nie pre mna. To uz vchadza do cenovych relacii kde Panerai by bol pre mna uplne vyradeny, lebo by som radzej kupil AP, PP VC, Lange etc... No má to hlavu a patu, nadhled a dává to smysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Ten Miloš ma vždy pravdu Suhlasim so všetkym, čo hovoriš, navyše som sa zmienil, že toto su jedine nelimitovane Paneraie, do ktorych by som išiel, gratulacia Kedy sa zastaviš v Žiline ? .... já s ním bohužel musím souhlasit taky - Miloš nám tu vlastně napsal,že hodinky do cca 150t v tuzemské měně stojí za H***O, protože v nich jsou různé, větší či menší modifikace ety,valjoux atd. - z hlediska hodinařiny to je skutečně bezcenný šrot akorát si to nikdo nechceme připustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 .... já s ním bohužel musím souhlasit taky - Miloš nám tu vlastně napsal,že hodinky do cca 150t v tuzemské měně stojí za H***O, protože v nich jsou různé, větší či menší modifikace ety,valjoux atd. - z hlediska hodinařiny to je skutečně bezcenný šrot akorát si to nikdo nechceme připustit já říkám pořád, že strop za hodinky s podobným, upraveným "uni" kalibrem je kolem 50-60t zlatý Fortis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Musím opět zmínit moje oblíbené Arnoldy a jeho Syny. Do 150k levou zadní, inhauzy a další vifikundace. Vysoká hodinářská jako prase. Mám dotaz na ten alarm. Jak se to projevuje při činnosti? A používáš to někdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Musím opět zmínit moje oblíbené Arnoldy a jeho Syny. Do 150k levou zadní, inhauzy a další vifikundace. Vysoká hodinářská jako prase. Mám dotaz na ten alarm. Jak se to projevuje při činnosti? A používáš to někdy? arnold je z lícové strany pouťová atrakce, za ty peníze bych si radši koupil inhouse prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 arnold je z lícové strany pouťová atrakce, za ty peníze bych si radši koupil inhouse prim Ještě že mají hodinky dvě strany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 19. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 Mám dotaz na ten alarm. Jak se to projevuje při činnosti? A používáš to někdy? Ano, puzivam....hodinky zatial nosim stale odvtedy ako boli dodane minuly Stvrtok, aby som ich tak trochu otestoval. Pozival som budik kazde rano.....pohoda.....a tiez v praci, na take male pripomenutia ale to vlastne tiez len-tak na vyskusanie. Uz som sa k tomu vyjadril v inom vlakne, tak to tu teraz len tak okopirujem: =========================================================== Tu je : Ked su hodinky v noci dole zo zapestia a clovek ich polozi na cisty tvrdy podklad (napr. nocny stolik), tak zobudia aj mrtveho ;--) Pocas dna, ked sa Alarm poziva len na pripomenutie niecoho (meeting, parkovacie hodiny atd) tak aj ked to nie je moc pocut ostantnymi v miestnosti (co je casto krat dobre) tak clovek co ma hodinky na zapesti to 100% zaciti. ....ja som zatial nadmieru spokojny. Tiez koli vybornej casovej presnosti ( + 6 sekund za 4.5 dna co ich mam na ruke, co je len okolo +1.5 sekundy za den) =========================================================== Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 26. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2009 (upraveno) - alligator - elephant - elephant - python ......len zopar novych obrazkov.... Upraveno 26. ledna 2009 uživatelem WatchFan1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se