Emiliano Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 Ahoj, nemáte někdo zkušenost s www.hodinkovna.cz? Měli by mít prodejnu ve Varšavě - Zegarownia. Díky
Petr Matulka Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Čau...ja to riskl, protoze jsem chtěl hodinky co v čr už neseženu. Za 4 dny přišly na dobírku od UPS...vše pekne zabaleno a nepoškozeno.
tombas Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Odesláno 7. února 2022 Ten obchod mám taky v merku, na některé kousky mají pěkné slevy, něco je naopak dost předražené. Koukal jsem tam na značky jako Atlantic, Balticus... prostě ty, co u nás nejsou běžně k dostání, takže dík za recenzi.
rumovnik Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 Ty strojový překlady na e-shopu moc důvěry nebudí, hlavně když to místy překládá i názvy značek, takže se tam dají potom koupit hodinky značky "Míč" . Ale jinak naprosto v pohodě. Protože jsem lenoch líný, nechal jsem si zkrátit pásek, což u nich vylučuje možnost nákupu na dobírku, takže jsem to musel mailem vykomunikovat a bylo to v pohodě - jsou tam velmi ochotní.. V pátek večer objednaný hodinky přišly ve středu UPSkem. Dobře zabaleno, vše v pořádku. Ušetřeno na Action Diverech 38mm přes 2000Kč. Jinak, ne všechno je tam levnější, ale zase mají spoustu slev.
Balthus Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 Vzhledem k tomu, že jsem sháněl určitý model Seiko, který měli jen v tomhle e-shopu, tak jsem to risknul a nemám žádných výhrad, v neděli objednáno a i s gravírováním v úterý doma. Všechno v pořádku, hodinky se vším, co mají mít.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se