gerhard Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Prinasam par cerstvych foto z dnesnej prechadzky,kde som sa vybral cielene,s umyslom nafotit par foto pri vode. Killiney je 20min Dartom od Dublin City centre. Oblast je zaujimava najma zvysenou koncentraciou celebrit a hviezd ,hviezdiciek svetoveho a irskeho suobiznisu. Lokalita je ale nadupana krasnymi sceneriami,flora je nadherna a svieza po cely rok. Mam nejake foto z Vico Road spred domu Paul David Hewsona alias Bona Voxa z U2 , cez cestu v najvacsom palaci v zalive byva spevacka ENYA,vedla Bona byva majitel RYANAIR,niekde tam Bob Geldoff zrejme...a ich najvychytenejsia modelka Rosanna Davidson Miss World 2003. Fotky poslem neskor,ked urobim nejake ostrejsie v dennu dobu haaha,uz bolo pozde vecer a neustal som to . Skoda. Tak aspon par par slubenych foto hodiniek o ktore tu vlastne ide . Na tie som sa stustredil najviac . Slnko neuprosne zapadalo. Dufam ,ze sa budu pacit . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Pěkný fotky, tyhle scenérie na mě platí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Pekne naaranzovano, bavi me to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 Přidávám taky něco. GMT nad Mohavskou pouští... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 Přidávám taky něco. GMT nad Mohavskou pouští... Zvracel si ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 21. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 Uff,no comment... To si kde stiahol? Krasne zabery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 Zvracel si ? Piloti nezvrací :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 ty vole, cybere kdo ti půjčil tu helmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 Uff,no comment... To si kde stiahol? Krasne zabery. To sem si stáhnul sám. :-) V Nevadě o víkendu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 ty vole, cybere kdo ti půjčil tu helmu No lítali jsme nízko,jinak bych musel mít kyslíkovou masku, a to je vopruz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 No lítali jsme nízko,jinak bych musel mít kyslíkovou masku, a to je vopruz... kolik to tak može jéét kolik to može jéét Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 (upraveno) kolik to tak može jéét kolik to može jéét Víc než Cessna 172 , ale pak to kapku víc žere...vlastně o dost kapek... taky jsem cvaknul pár požárních letadel, co startovaly z našeho letiště hasit rozlehlé požáry v Kalifornii. Světě div se, piloti neměli ani Glyciny, ani Sinny, ale Breitlingy a Rolexy. Konkrétně Emergency a GMT-mastery. Upraveno 21. listopadu 2008 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 Víc než Cessna 172 , ale pak to kapku víc žere...vlastně o dost kapek... No tak se hergot, trochu rozepiš, jak dlouho jste letěli, pilotoval jsi sám, co to žere, co to jede, jakéj dolet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 (upraveno) No tak se hergot, trochu rozepiš, jak dlouho jste letěli, pilotoval jsi sám, co to žere, co to jede, jakéj dolet Lítali jsme dvakrát 40minut, technický údaje máš tady: http://en.wikipedia.org/wiki/Aero_L-29_Delfin. Pilotoval majitel, ale na pár minut mi to půjčil, trošku jsem si zalítal a dal jsem si jeden výkrut sám. Jinak jsem se kochal a občas něco cvaknul. Jak je z fotky vidno, nevydržel jsem, a znovu jsem si koupil nedávno prodané Semastery GMT. Tentokrát s klasickým seamaster tahem, s prodloužením. Prostě dokonalé hodinky na cestování. Ale No1 do letadla jsou pro mě pořád B1, Emergency a Hercules. ještě jeden odkaz na amíky: http://www.vg-photo.com/airshow/minter2008...derdelfins.html Upraveno 21. listopadu 2008 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 hezke foto. a super, pokud se hodinky dostanou tam kam patri teda i do letadla. je to osobni otazka a je mi do toho pendrek, ale ty jsi byvaly armadni pilot nebo to mas jako konicka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 22. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2008 hezke foto. a super, pokud se hodinky dostanou tam kam patri teda i do letadla. je to osobni otazka a je mi do toho pendrek, ale ty jsi byvaly armadni pilot nebo to mas jako konicka? trošku jako koníčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 22. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2008 hezke foto. a super, pokud se hodinky dostanou tam kam patri teda i do letadla. je to osobni otazka a je mi do toho pendrek, ale ty jsi byvaly armadni pilot nebo to mas jako konicka? Ja myslel, ze do letadla patri padak :-) A Seamastery spis do vody..no nic. Pokud se odprostim od tohoto prispevku, super fotky a jesle lepsi zazitek, ktery Cyberovi nepokryte zavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 22. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2008 Ja myslel, ze do letadla patri padak :-) A Seamastery spis do vody..no nic. Pokud se odprostim od tohoto prispevku, super fotky a jesle lepsi zazitek, ktery Cyberovi nepokryte zavidim Tak v tomhle letadle by Ti byl padák tak na dvě věci. Jinak já si nebral S-GMT primárně na lítání, ale na druhé časové pásmo během cesty ( lítali jsme v Nevadě -9h ). Jinak kam patří seamastery, myslím nemusíš majitele několika Omeg, a Breitlingů poučovat. :-). P.S. Lítání s podobným letadlem jde objednat třeba tady: http://www.adrenalinove-darky.cz/cs/let-stihackou-l-39/ nebo tady http://www.czechjetteam.com/cz/cenik . Jdi do toho, je to zážitek, který za to stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 23. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2008 A Seamastery spis do vody..no nic. ja sem si to popletl se Cyberovym avatarem. my bad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se