FreemanTKOZ Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2021 (upraveno) Další limitovaná barevná kombinace - Navitimer 41 (500ks). Upraveno 15. prosince 2021 uživatelem FreemanTKOZ
Jagger Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2021 Jako hezký, ale všechny novější Navitimery bez "křídel" už nejsou ono..
PetrSefl Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2021 Jednak bez křídel a za další bez chronografu vypadá Navitimer divně…
Jagger Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2021 před 10 hodinami, PetrSefl napsal: Jednak bez křídel a za další bez chronografu vypadá Navitimer divně… Souhlas, Navitimery bez chronografu vypadají jako auto bez kol..
FreemanTKOZ Odesláno 17. prosince 2021 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2021 Na jednu stranu to chápu, na stranu druhou jsem rád, že je v nabídce i něco designově odlišného a celkově mi to proporčně sedí. Začínám o nich uvažovat.
PetrSefl Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2021 před 13 hodinami, Jagger napsal: Souhlas, Navitimery bez chronografu vypadají jako auto bez kol.. Souhlasím..
PetrSefl Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2021 před 4 hodinami, FreemanTKOZ napsal: Na jednu stranu to chápu, na stranu druhou jsem rád, že je v nabídce i něco designově odlišného a celkově mi to proporčně sedí. Začínám o nich uvažovat. A tak je to správně, alespoň nemáme všichni stejné hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se