Přejít na obsah

PetrSefl

Členové_50
  • Příspěvky

    268
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ostrava
  • Fanoušek značky
    Ulysse Nardin, IWC, Seiko, Rolex, Zenith, Breitling, Tudor

Návštěvy profilu

2 335 zobrazení profilu

PetrSefl's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. PetrSefl

    Tudor novinky

    Já je asi chci, vypadají suprově, teď jsem na ně narazil někde jinde…dokázal bych si představit, že nahradí moje BB 79230N Heritage, styl je to podobný a na ruce asi budou sedět o něco lépe. Za rok? Myslíš, že bude taková čekačka? To bych neřekl…
  2. No, to sedlo… každopádně, konečně na něj došlo, na prase. Něco o tom vím docela od zdroje, co prováděl ve Vítkovicích a tady boží mlýny zatím fungují, snad to nezametou pod koberec. Nikomu nepřeji nic špatného, ale zrovna on si to zaslouží velmi.
  3. Jj, dobrá práce, dokonce si někde pamatuji ten modrý ciferník.. měl jsem je bez chrona, ještě že už jsem je prodal
  4. Tak držím palec, ať slouží bez chyby… jsou to fajn auta, až na tu spolehlivost…
  5. Hrozně slizký člověk, jako jeho mentoři, jiné než ty plastové si nezaslouží. Ale už jsem na jeho ruce viděl i nějaké ocelové, v nějakém rozhovoru, akorát je měl skoro celé v rukávu, nebylo vidět co je to zač.
  6. Podle mého to bude totožný s 3.0tfsi od Audi. Už kolem 100tis km se tam vytahá řetěz a je na výměnu..
  7. Clubman je super, mám původního Clubmana Estate 1100 (nejsilnější motor co se tam dával) z roku 1980, v skoro stejné barvě. Vždy jsem si chtěl koupit tohoto.. Ale s motorem si užiješ, měl jsem před asi 10 lety stejný v Cooper S, Laser blue a ta 1.6 turbo. Samozřejmě že jsem ho dělal, mělo to najeto kolem 100tis km, kdy se dělal motor.. Jak nemusím diesely, tak jsem ho zvažoval v 2.0sd od Bmw, ty motory jsou z celé palety asi nejlepší..
  8. V té stříbrné, na originál půlměsících vypadá suprově.. přimlouvám se za nalakování předního nárazníku do originál odstínu jako je zbytek plastů a koupi plastových podběhů.. pak bude top… já na žehličce taky musím nalakovat zadní nárzaník, ťukl mě na parkovišti před lety na asi 0,5cm nějaký ….. díky štětečku není to moc vidět, ale ja to vidím.
  9. Zdravím kolegu s Alpinou. Tvé GC jsem kupoval 2015 nové už facelift, akorát 640xd alpinweiss s vínovou kůží v M paketu, hodně jsem najezdil, proto tenkrát diesel, ale už je nahrazena třetím rokem 840i GC v Dravit grey. K Alpině.. koupil jsem asi před rokem taky B6, akorát trochu jinou, e63 4.4 kompresor, najeto 76tis km, nikdy nelakovaný ani jeden karosářský díl, z JPN. Zvažoval jsem M6 e63 v10, do páru k M3 kterou mám, ale ta Alpina když jsem ji uviděl naživo, byla něco úplně jiného a chtěl jsem takovou modrou s tím typickým kořenovým dřevem z Myrty už od dítěte, když tenkrát byla na autosalonu, okolo roku 1995 obdobně laděná e36 B3 a e38 B12. Týpek co vozí auta z Japonska tam měl i f12, v Alpina blau, najeto 66tis km (a už čerstvě po výměně motoru za nový ještě v JPN), ale s klasickou béžovou kůží dakota (vypadalo to nekvalitně a jako chudý příbuzný, v f06 jsem měl plnou nappa kůži), bez led světel za podobné peníze jako mojí B6. Já šel po výjimečnosti té starší B6 a jiného pojetí auta a motoru. A navíc, se té 4.4 biturbo n63 bojím, jsou to opravdu kazové motory, ještě víc než S62 V10, které se taky výhýbám u M6/M5 i když zvuk a projev motoru je famózní (jezdil jsem jak v M5, tak v M6 v10). Kolik máš na té B6 najeto, motor je ještě původní?
  10. Hezká T6.1, klasické turbo? Mám T5.1 v 103kw /6speed, Tofee brown taky v takové podobné kepmingové verzi a je to super auto.
  11. Nemám rád rýpání a aroganci, ale tady je to fakt mimo a proto nechápu následující rádoby vtipný příspěvek tazatele. Stačí se logicky zamyslet, co by jiného ta vteřinovka dělala a co by ji ovládalo, když je vidět že ty SOH II mají jen korunku.. navíc když má tazatel skoro stejné hodinky i když ve starší verzi s jiným strojkem. A pouze chrona asi nekupuje, když psal že měl Suby. Něco tady nesedí.. asi bych si všiml, co dělá vteřinovka na Subech, bez chrona. Když je vlastním.
  12. Po opravě kosmetiky u hodináře hezky prokoukly, tak jsem si vzpomněl, že je mám..
  13. Ano, přesně tak, už jsem si všiml před rokem když vyzýval z bunkru Šojgua a Gerasimova, že je má na ruce a zalitoval, kdo “propaguje” tak skvělou značku (i když ne zrovna ne tento model). Ale není se čemu divit, UN ruskojazyčné individua milují..
×
×
  • Vytvořit...