N4M Odesláno 20. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2008 Ahoj lidi, po 100 letech jsem opět zde a samozřejmě - jelikož mám problém. Teda spíš otec - když šel v pondělí ve Stockoholmu do práce, tak sebou šlehnul na ledu. Když přišel do práce, neměl hodinky, lae řekl si, že budou doma. Když přišel odpoledne dom, hodinky nikde. Došlo mu, že si je musel vzít a ztrati při tom pádu, tak tam zašel a hádejte... no nebyly tam Vzhledem k tomu, že budou vánoce a taťulda měl narozky, tak jsem si řek, že se mu je pokusím sehnat. Ale fór je, že nevím přesnej název modelu. Navíc to bylyhodinyk po jeho strejdovi, takže fakt netušim, kde hledat, páč jsou staršího data. Navrhněte mi, kde hledat plíz. e-bay jsem prošel a pár dalších webů taky, ale kde nic, tu nic Jinak jsou, bo spíš, byly to chronografy se modrým ciferníkem, bílými ručkami a zlatou lunetou, na které byla tachometrická stupnice. Toť vše co si pamaatuji, holt je nevídám děnně, jelikož otec je ve Sweden a sem jezdí 2x do roka. Třeba td na vánoce, aby dostal nějakej ten dárek
Apep Odesláno 20. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2008 Ahoj lidi, po 100 letech jsem opět zde a samozřejmě - jelikož mám problém. Teda spíš otec - když šel v pondělí ve Stockoholmu do práce, tak sebou šlehnul na ledu. Když přišel do práce, neměl hodinky, lae řekl si, že budou doma. Když přišel odpoledne dom, hodinky nikde. Došlo mu, že si je musel vzít a ztrati při tom pádu, tak tam zašel a hádejte... no nebyly tam Vzhledem k tomu, že budou vánoce a taťulda měl narozky, tak jsem si řek, že se mu je pokusím sehnat. Ale fór je, že nevím přesnej název modelu. Navíc to bylyhodinyk po jeho strejdovi, takže fakt netušim, kde hledat, páč jsou staršího data. Navrhněte mi, kde hledat plíz. e-bay jsem prošel a pár dalších webů taky, ale kde nic, tu nic Jinak jsou, bo spíš, byly to chronografy se modrým ciferníkem, bílými ručkami a zlatou lunetou, na které byla tachometrická stupnice. Toť vše co si pamaatuji, holt je nevídám děnně, jelikož otec je ve Sweden a sem jezdí 2x do roka. Třeba td na vánoce, aby dostal nějakej ten dárek Tak je zkus najít na webu, třeba na ně narazíš ... http://www.tissot.ch/
Jerryl Odesláno 20. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2008 Já osobně bych stejný nekupoval. To je jako když ti pojde štěně a dostaneš úplně stejný, ale už to nikdy nebude to první. Ty hodinky jak píšeš byly po strejdovi, táta k nim měl určitě osobní vztah. Radši bych mu koupil jiný nový, který budou od syna.
N4M Odesláno 20. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2008 Já osobně bych stejný nekupoval. To je jako když ti pojde štěně a dostaneš úplně stejný, ale už to nikdy nebude to první. Ty hodinky jak píšeš byly po strejdovi, táta k nim měl určitě osobní vztah. Radši bych mu koupil jiný nový, který budou od syna. Koupit otci štěně, tak mě vydědí Leda se pokusit najít něco jinýho v podobném stylu, to je asi nejlepší řešení, to je fakt
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se