Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Šimon Stoklasa napsal:

Nevím, ale mě třeba zaujaly tyto

Perfektní vkus

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak von mě s tím nedá pokoj ani tady. Nedosti na tom, že jsem si poslintal bundu a celých 24 hod trvalo, než jsem to rozchodil. Už to vypadalo, že pudu prodat ledvinu a 2l krve, abych si je šel koupit, pak pomohly studené sprchy, froté ručníky... a teď zase :)

Ty hodinky naživo jsou NAPROSTO úžasný!

Návštěvník Kamil
Odesláno
  New X-Bob napsal:
Ty hodinky naživo jsou NAPROSTO úžasný!

Myslíš ty Alpiny? Taky jsem si je prohlížel a nijak mne nedojaly.:( A za ty prachy? Naprosto zoufalý poměr cena/výkon. Jak už jsem psal, 200m vodotěsnost je u diversek běžná, bez safíru bych si už nové hodinky nekoupil, velikost nenositelná pro většinu populace a kalibr velká neznámá.

Monster bych měl za ty prachy.... v různých barvách.... na kovu i gumě.... s prověřeným a odolným kalibrem....:P

Odesláno

No jo, jenže Kamile - dle mého vkusu byla velikost akorát. Monster jsou teď už takové mrňavé. Jako že v placičce kovu ďůlek a v tom takový malý větvičky, kerý jako ukazujou čas :) ...Ale ne, přátelé Seiko, nemyslím to zle. PAX

Ale zkusil jsem si na ruce u nás v hodinářství quartz variantu Monster - semiMonstra quartz od Len.nox. Rozměr stejný (jako Mon). Dojem - mrňavé hodinky. Jo jo, může za to Steinhart, přiznávám... Kalibr - osobně si nemyslím, že by byl horší než Seiko, zpracování na mě udělalo dobrý dojem. Jo, cena je na mě moc díky situaci, jaká je. Ale prostě mám nepřekonatelný problém s hodinkami menšími než Nav B-Uhr od Güntera. WR 100 nebo 200 je mi fuk, hlouběji snad než 3 m při snad nějakém skoku do vody jsem nikdy nebyl, to by snad přežil i wr50 (nebyl by-li extra teplotní šok), je-li sklo rovné, minerál mi místo safíru nevadí, musím přiznat, že už několik let se mi vryp do skla hodinek nepovedl, ač jsem měl dlouho dobu sklo a u digi Casio plast.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...