A.s.t.o.r.e.k Odesláno 23. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2008 kapesní hodinky OMEGA, zlaté, průměr cca 4,5cm, jdou, v super stavu... vzadu dva pláště... Punce na pouzdře, hraně, plášti, očku... Mohl by mi prosím někdo říct, jaká může být cena těchto hodinek??? děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 23. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2008 (upraveno) Podívej se na Aukro, za kolik se tam podobné prodávají A jinak je tady pro kapesní hodinky zvláštní sekce, stačí hledat... Upraveno 23. listopadu 2008 uživatelem sauce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2008 Tak nejak cena zlata dle hmotnosti + nejakych treba 1000-2000 CZK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Valnou cenu nemají, nabízím ti 2800,-Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A.s.t.o.r.e.k Odesláno 24. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Valnou cenu nemají, nabízím ti 2800,-Kč Děkuji, ale mám nabídku na 9 000 kč od sběratele, který se preferuje jen hodinky OMEGA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Tak potom nechápu, proč tady sonduješ? Tu cenu jsem napsal schválně, to jen tak na okraj. I když 9000,- je trochu mimo mísu - to jsi dozajista chtěl slyšet. Sběratel, který preferuje jen Omegy je asi divný člověk. Tohle není žádný odhadní web, pokud chceš pouze prodat, tak prodávej, odhadci jsou jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A.s.t.o.r.e.k Odesláno 26. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 Tak potom nechápu, proč tady sonduješ? Tu cenu jsem napsal schválně, to jen tak na okraj. I když 9000,- je trochu mimo mísu - to jsi dozajista chtěl slyšet. Sběratel, který preferuje jen Omegy je asi divný člověk. Tohle není žádný odhadní web, pokud chceš pouze prodat, tak prodávej, odhadci jsou jinde. S čím to tady na mě teda chodíš, blbečky co to zkoušej mám nejradši... A jakmile bych se zeptal kdo má zájem, hned by jsi bral co a doma by jsi si mastil kapsu... Zajímám se o cenu, neprodávám, jinak bych asi nefóroval tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 S čím to tady na mě teda chodíš, blbečky co to zkoušej mám nejradši... A jakmile bych se zeptal kdo má zájem, hned by jsi bral co a doma by jsi si mastil kapsu... Zajímám se o cenu, neprodávám, jinak bych asi nefóroval tady... ..... brzdi chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 S čím to tady na mě teda chodíš, blbečky co to zkoušej mám nejradši... A jakmile bych se zeptal kdo má zájem, hned by jsi bral co a doma by jsi si mastil kapsu... Zajímám se o cenu, neprodávám, jinak bych asi nefóroval tady... Neprodáváš?? Tak to by ses měl podívat na tuto aukci. Třeba jen někdo použil Tvoje fotky....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 Neprodáváš?? Tak to by ses měl podívat na tuto aukci. Třeba jen někdo použil Tvoje fotky....... Žjoova, no nejsou to stejný fotky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 S čím to tady na mě teda chodíš, blbečky co to zkoušej mám nejradši... A jakmile bych se zeptal kdo má zájem, hned by jsi bral co a doma by jsi si mastil kapsu... Zajímám se o cenu, neprodávám, jinak bych asi nefóroval tady... Jejky, nějak jsem to přehlíd, tak snad dodatečně. Tak snad jen že bych tě doslova citoval? Tedy je do úplně výstižné, vyjma poslední věty, ta se k tobě vůbec nehodí. Takových expertů jako ty sem v poslední době chodí dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinP Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 S čím to tady na mě teda chodíš, blbečky co to zkoušej mám nejradši... A jakmile bych se zeptal kdo má zájem, hned by jsi bral co a doma by jsi si mastil kapsu... Zajímám se o cenu, neprodávám, jinak bych asi nefóroval tady... No já mám doma podobné a jen tak pro zajímavost jsem se koukal na ceny za kollik by se daly pořídit nebo případně prodat a max cena byla někde kolem 5 tis. Kč. Takových hodinek je všude jako máku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 (upraveno) kapesní hodinky OMEGA, zlaté, průměr cca 4,5cm, jdou, v super stavu... vzadu dva pláště... Punce na pouzdře, hraně, plášti, očku... Mohl by mi prosím někdo říct, jaká může být cena těchto hodinek??? děkuji Tak jestli tohle není na BANÁN, tak už nic! Prodáváš mimo prodejní vlákno, což chápu, když má 5a půl příspěvku...a ještě to visí na aukru a s klidem tvrdíš, že ne... ....a ještě na nováčka s celkem dost drzým čelem.... Hm, to zas tohle fórum dostalo na prdel. Upraveno 26. listopadu 2008 uživatelem Gorg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 (upraveno) S čím to tady na mě teda chodíš, blbečky co to zkoušej mám nejradši... A jakmile bych se zeptal kdo má zájem, hned by jsi bral co a doma by jsi si mastil kapsu... Zajímám se o cenu, neprodávám, jinak bych asi nefóroval tady... Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Ban na IP na 10 let. Nic neprodávám jenom se ptám: A.s.t.o.r.e.k Zdravím všechny hodináře. Našel jsem hodinky CORGEMONT WATCH, chronometer, ANGRE, 15 rubis, stříbrné, zřejmě přetažené... Mají přední otvírání, a vzadu dvoje otvírání... přední víčko není přidělané, ale nasazovat ho raději nebudu, nejsem ten správnej kutil bangin.gif Chtěl jsem poprosit o nějaké info... Foto jsem se snažil nahrát, snad se to povedlo... Dík všem Upraveno 26. listopadu 2008 uživatelem Berbatow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 vyloučit toho šmejda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se