Přejít na obsah

Hodinky OMEGA

A.s.t.o.r.e.k

Doporučené příspěvky

Tak potom nechápu, proč tady sonduješ? Tu cenu jsem napsal schválně, to jen tak na okraj. I když 9000,- je trochu mimo mísu - to jsi dozajista chtěl slyšet. Sběratel, který preferuje jen Omegy je asi divný člověk.

Tohle není žádný odhadní web, pokud chceš pouze prodat, tak prodávej, odhadci jsou jinde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak potom nechápu, proč tady sonduješ? Tu cenu jsem napsal schválně, to jen tak na okraj. I když 9000,- je trochu mimo mísu - to jsi dozajista chtěl slyšet. Sběratel, který preferuje jen Omegy je asi divný člověk.

Tohle není žádný odhadní web, pokud chceš pouze prodat, tak prodávej, odhadci jsou jinde.

S čím to tady na mě teda chodíš, blbečky co to zkoušej mám nejradši... A jakmile bych se zeptal kdo má zájem, hned by jsi bral co a doma by jsi si mastil kapsu... Zajímám se o cenu, neprodávám, jinak bych asi nefóroval tady... :withstupid:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
S čím to tady na mě teda chodíš, blbečky co to zkoušej mám nejradši... A jakmile bych se zeptal kdo má zájem, hned by jsi bral co a doma by jsi si mastil kapsu... Zajímám se o cenu, neprodávám, jinak bych asi nefóroval tady... :withstupid:

..... brzdi chlape ;)

Odkaz ke komentáři

Neprodáváš??

Tak to by ses měl podívat na tuto aukci.

Třeba jen někdo použil Tvoje fotky....... :withstupid: :gora:

Odkaz ke komentáři

Jejky, nějak jsem to přehlíd, tak snad dodatečně.

Tak snad jen že bych tě doslova citoval? Tedy je do úplně výstižné, vyjma poslední věty, ta se k tobě vůbec nehodí.

Takových expertů jako ty sem v poslední době chodí dost. :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

No já mám doma podobné a jen tak pro zajímavost jsem se koukal na ceny za kollik by se daly pořídit nebo případně prodat a max cena byla někde kolem 5 tis. Kč. Takových hodinek je všude jako máku.

Odkaz ke komentáři

kapesní hodinky OMEGA, zlaté, průměr cca 4,5cm, jdou, v super stavu... vzadu dva pláště... Punce na pouzdře, hraně, plášti, očku... Mohl by mi prosím někdo říct, jaká může být cena těchto hodinek??? děkuji

Tak jestli tohle není na BANÁN, tak už nic!

Prodáváš mimo prodejní vlákno, což chápu, když má 5a půl příspěvku...a ještě to visí na aukru a s klidem tvrdíš, že ne...

....a ještě na nováčka s celkem dost drzým čelem....

Hm, to zas tohle fórum dostalo na prdel. :ban:

Upraveno uživatelem Gorg
Odkaz ke komentáři

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Ban na IP na 10 let.

Nic neprodávám jenom se ptám:

A.s.t.o.r.e.k

Zdravím všechny hodináře. Našel jsem hodinky CORGEMONT WATCH, chronometer, ANGRE, 15 rubis, stříbrné, zřejmě přetažené... Mají přední otvírání, a vzadu dvoje otvírání... přední víčko není přidělané, ale nasazovat ho raději nebudu, nejsem ten správnej kutil bangin.gif Chtěl jsem poprosit o nějaké info... Foto jsem se snažil nahrát, snad se to povedlo... Dík všem

Upraveno uživatelem Berbatow
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...