Přejít na obsah

Berbatow

Členové_50
  • Příspěvky

    1 206
  • Registrace

  • Přítomen

5 sledujících

Contact Methods

  • ICQ
    0
  • Skype
    berbatow6504

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ostrava
  • Fanoušek značky
    Seiko, Omega

Návštěvy profilu

12 266 zobrazení profilu

Berbatow's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Dnes jsem se pokoušel poslat balík dobírkou , prostřednictvím PPL. Nepustí mě přes částku vyšší než 5 000,- Přitom jsem před několika týdny posílal stejným způsobem balík za 7 000,- Nevíte co se změnilo? 5001,- je pro ně astronomická částka?
  2. Nic nevim,jeste jsem nedostal svodku.
  3. Tak jsem zvědav, jak dlouho to Bert vydrží.
  4. Si zajede do Londýna koupit nějaké ve slevě. https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/londyn-velka-britanie-west-end-bohati-kradeze-hodinky-rolex-gangy-metropolitni-policie.A240212_121323_eko-zahranicni_jadv
  5. Pesator od syna. Pohodlny poleh, zlomeny krk. Nevím jestli jsou všechny Akity stejné,ale ten jeho je absolutně závislý na pánovi. Když přijede jednou za pár měsíců k nám, tak když odejde někam sám ven, sedí pes klidně 2 hodiny u dveří a čeká na páníčka. Sedí a čumí na dveře a nevezme si žádný pamlsek, prostě sedí a hypnotizuje dveře.
  6. Ještě že nemůžu volit v ČR, nemám český pas. No a doma nevolím, protože tam nežiju (nikdy jsem tam nežil), takže jsem v klidu. Jak psal někdo výše, máme se jak prasata v žitě, narozdíl od Bulharska. Před nedávnými komunálními volbami zjistili, že jeden z náměstků nějakého ministra vygeneroval přístupové kódy do volebních mašin, načež si je zkopíroval na flashku a odnesl. Ty mašiny byly z Venezuely!! Říkají jim Madurovky.
  7. Rodí se druhé Německo, islamistické, znepokojuje policisty i politiky https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-paralelni-spolecnost-islam-izrael-utok.A231024_084047_zahranicni_lisv
  8. Jerryl má pravdu, auto zamykám vždycky i kdybych stál u něho. A s tím pomáháním, už jsem taky vyléčený.
  9. To je všechno sranda. V Bulharsku nedávno po asi 4 volbách za 2 roky, stávající premiér (K.Petkov) nechal zatknout bývalého premiéra (B Borisov),aby teď spolu složili vládu. To nevymyslíš. Takže nějaký Fico? Já už na to seru, rezignoval jsem na situaci v BG.
  10. A to jsem chtěl naložit litr v handicapu -2,5 na Sešívky. Nakonec jsem dal litr na Real hcp -1,5 poločas v krásném kurzu 5:1
  11. Naprosto tě chápu. Mám to stejné. Připadá mi ale, že s věkem mě to sere, čím dál, tím více. Už jsem vytočený i u zdánlivě banálních situací, např. v krámě, když mě přesvědčuje prodavač, že si nemám kupovat to co jsem týden vybíral, ale to co je 3x dražší. V Bulharsku tomu říkají "не пожелано добро"., tady nevyžádané dobro.
  12. Nasrali mě špačci! Letos začali nálety na moje víno nějak brzy, nestačil jsem natáhnout sítě. Vždycky mi žrali hrozny až byly sladké, letos nálety i když je ještě kyselé. Jsou chytří jak opice, vždycky přiletí jeden na ochutnávku a pokud není zralé další nepřiletí. Před 3 lety jsem byl celé září v Bulharsku a po příjezdu ani bobule, všechno sežrali, skoro 4 metráky. Strašáka se báli jeden rok, další už jako by tam nebyl, zvyknou si. Natáhl jsem sítě, tak doufám letos nějaká rakije bude.
  13. Chce se mi říct, máte co jste chtěli. https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/jihoafricka-republika-jar-nezamestnanost-protesty-hnev-krize.A230815_103938_eko-zahranicni_kot
  14. Jen pro připomenutí, jací jsou kuci z Polska šikovní.
×
×
  • Vytvořit...