miroslav zub Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Ahoj mistri, mám nutkání zkusit jeden z těchto modelů. Má někdo nějaké zkušenosti, postřehy? Děkuji Mira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Nebylo by takto formulovanou poptávku vhodnější přesunout spíš do inzerce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 17. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Myslíš že se to sem nehodí? Chtěl jsem zjistit možné postřehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 No a co chceš za postřehy - podměrečnej 40mm titanovej nebo normální 44mm ocelovej domeček s uchem a uvnitř El Primero, resp. ETA7753? Podle vyhledávače se tady s nima zatím nikdo "ukecaný" nechlubil, ale možná že s vidinou peněz by se někdo z málomluvné většiny mohl ozvat aspoň na poptávku v inzerci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 17. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Taky jsem prohledaval, a nic nenašel. Tak uvidím. Každopádně díky. M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Ja je mel v 2012, ETA 7750 inside, normalka. Jen to stelovani data tim cudlikem me teda vuubec nebavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 19. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 Pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.