Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

A co s nimi chces robit? Lietat, povrchovo plavat, balit zeny, nosit k obleku, alebo co?

Tissot PRS516 Automatic prosím vyjadrite svoj názor moc mi pomôzete v rozhodovaní ďakujem

EDIT: A pohladaj na fore, vela ludi sa uz k TIssotkam vyjadrovalo, ak ta zaujima nazor na znacku.

Upraveno uživatelem Ghill
Odesláno

Osobne Tissoty som nemal, ale robia dizajnovo pekne veci, ktore su na svoju cenovu hladinu dobre urobene.

Pouzivaju ETA Valjoux 7750, co je velmi spolahlivy kaliber, pouzivany na chronografy skoro kazdou firmou, aj v cenovych hladinach ktore su niekolko nasobne vyssie.

ďakujem ide mi čisto len o tento model je to spoľahlivý automat ?

Odesláno

Konkrétne u tohoto modelu je to kaliber 2836-2 pravdepodobne sa tiež používa vo viacerých modeloch alebo nie ? A čo sa týka ceny áno je pravda že sú cenovo dostupné cena u tohto modelu je zhruba 14 000 sk tak si myslím či je adekvátna cena k ponúkanému produktu alebo nie ?

Odesláno

Mam PRS 516 T91.1.483.51 viac ako rok a som maximalne spokojny.

Veľmi dobre "entrée" v oblasti hodiniek, daju sa nosiť takmer ku všetkemu napriek svojmu športovemu vzhľadu, maju sice len 40 mm, ale prekvapivo si ich všimnu bežni ľudia.

Odesláno

No ja je mnel jen chvili na ruce (ma je soused) a vypadaji pekne zpracovanim se mi take libi jen teda rika ze mu dost svindlujou ale nevim jak je nosi a kolik to je to "dost svindlujou", kazdopadne ma je uz nejakej patek a je s nimi plne spokojen, jedine co by mne osobne vadilo je 50M

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...