Pavel K Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=15538 Autor vlákna neupozornil, že lepší fotky jsou v tomto vlákně, tak to dělám za něj
nitramkivals Odesláno 8. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Děkuji všem za příspěvky a snahu.Situace je asi neřešitelná.Obdržel jsem odpověď z Marvin Watches company: nevědí,žasnou,ev.by měli zájem o koupi.Originál odpvědi viz níže. Dear Mr. xxxx Thank you for the pictures sent. Is it a forgery, a replica, a wink? We have no idea. We must admit that we are quite doubtful and we have never seen that. It looks like a Marvin of the fifties (style, fonts) and it is close to the calibre 890S from Marvin but has some differences (logo on the wheel, center second bridge) and the calibre number is not indicated. Our watchmaker would have to physically see the watch to confirm whether it is a Marvin or not. If you are selling it, we could be interested. Best regards. Your Marvin Team
N4M Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Děkuji všem za příspěvky a snahu.Situace je asi neřešitelná.Obdržel jsem odpověď z Marvin Watches company: nevědí,žasnou,ev.by měli zájem o koupi.Originál odpvědi viz níže. Dear Mr. xxxx Thank you for the pictures sent. Is it a forgery, a replica, a wink? We have no idea. We must admit that we are quite doubtful and we have never seen that. It looks like a Marvin of the fifties (style, fonts) and it is close to the calibre 890S from Marvin but has some differences (logo on the wheel, center second bridge) and the calibre number is not indicated. Our watchmaker would have to physically see the watch to confirm whether it is a Marvin or not. If you are selling it, we could be interested. Best regards. Your Marvin Team Jejda čéče, ty jsi ale týpek, sotva přijdeš, tak nám zamotáš palice a aby ti to nestačilo, tak zblbneš i lidi v Marvinu Tak je to s nima? Upgradoval jsi je sám?
nitramkivals Odesláno 8. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Na to nemám.Jen mě rozčilovalo,že jsem roky o nich nemohl nic zjistit. Nyní jsem na tom stejně, ale rozčijuje to víc lidí.Zdravím.
cody Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Kdysi se tu nekde resilo, ze nektere hodinky pro vojaky (nevim jestli tankisty, delostrelce, letce...) se nejak prazvlaste pozorovali v zrcadle ci tak neco, nemuze to souviset? Pak uz me napada jen to ze nekdo budto moc bumbal, nebo hulil, nebo si dal sablonu obracene.
N4M Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Kdysi se tu nekde resilo, ze nektere hodinky pro vojaky (nevim jestli tankisty, delostrelce, letce...) se nejak prazvlaste pozorovali v zrcadle ci tak neco, nemuze to souviset? Pak uz me napada jen to ze nekdo budto moc bumbal, nebo hulil, nebo si dal sablonu obracene. Nebo jsou naprosto správně, tak jak mají být, a ožralí jsme my všichni, co se tomu divíme
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se