sved002 Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2008 panove, muzu se zeptat proc byl vymazan muj prispevek. Chtel jsem pouze upozornit na firmu ,ktera tyto repliky prodava a abychom byli opatrnejsi !!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2008 panove, muzu se zeptat proc byl vymazan muj prispevek. Chtel jsem pouze upozornit na firmu ,ktera tyto repliky prodava a abychom byli opatrnejsi !!!!!!! ... byl vymazán, protože v klipu byl odkaz na prodejce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sved002 Odesláno 5. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2008 ... byl vymazán, protože v klipu byl odkaz na prodejce ... rozumim,nevedel jsem,ze se to nesmi, omluva!!!!! diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2008 Nicmene k tomu Tvemu videu, jsem presvedcen, ze na nem prezentuji original. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.