Valentin Odesláno 6. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 Ještě mě zaujaly jedny co jsem objevil na stránkách Chronoshopu, ale nevím jestli by nebyly na ruce extra velké. Seika Velatury, které jsem nosil byly také pořádně těžký kus železa. Traser P 6506 Commander 100
Valentin Odesláno 7. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Nevíte pls někdo jestli není v Chronoshopu.cz nějaká sleva pro členy Chronomagu?
spiderer Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Nevíte pls někdo jestli není v Chronoshopu.cz nějaká sleva pro členy Chronomagu? Je, jak psal kubson je sleva myslim 10% na prvnich 10 chronomag objednavek u winderu Eilux, na hodinky nikoliv, alespon co ja vim Ale muzes pockat jestli zase Kuba neudela nejaky vyprodej v sekci Nabidky obchodniku..
Baker Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Koupím ty Certiny, návrh od Bakera není vůbec špatný, ale víc se mě líbí ta kombinace s hnědou kůží. Hnedy remen dokoupis, ty origo stejne nejsou nic moc. Je tam standardni dvacitka.
Valentin Odesláno 7. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Je, jak psal kubson je sleva myslim 10% na prvnich 10 chronomag objednavek u winderu Eilux, na hodinky nikoliv, alespon co ja vim Ale muzes pockat jestli zase Kuba neudela nejaky vyprodej v sekci Nabidky obchodniku.. Děkuju za rozšíření obzorů Do téhle sekce jsem se podíval dneska poprvé. Tak dlouho asi čekat nevydržím, i bez slev má v eshopu dobré ceny. Navíc se blíží vánoce... Už jsem byl rozhodnutej, ale "japa" mě trochu nahlodal a potom jsem objevil ty Tasery. Takže se nakonec budu rozhodovat mezi Certinama a Tasery. Certiny + líbí se mi jejich design + stopky Tasery +luminiscence +materiál (titan)
Baker Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Takže se nakonec budu rozhodovat mezi Certinama a Tasery. Tasery +luminiscence +materiál (titan) Ty certiny se delaji taky v titanu. Ale sel bych do oceli. Titan je divny, pusobi tak nejak plastove.
Valentin Odesláno 7. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Ty certiny se delaji taky v titanu. Ale sel bych do oceli. Titan je divny, pusobi tak nejak plastove. Nevíš kde se u nás na netu prodávají ty Certiny, které jsi ukazoval na začátku? Asi jsem slepej, ale nikde je nemůžu najít. Prodávají se u nás vůbec? Přece jen se ta hnědá ke všemu nehodí... nebo ještě lépe tyhle:
Baker Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Nevíš kde se u nás na netu prodávají ty Certiny, které jsi ukazoval na začátku? Asi jsem slepej, ale nikde je nemůžu najít. Prodávají se u nás vůbec? Přece jen se ta hnědá ke všemu nehodí... Nejjednodussi cesta bude napsat dotaz do Hibernie.
Valentin Odesláno 7. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Nejjednodussi cesta bude napsat dotaz do Hibernie. Díky, mrknu se
Ondra Brave Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 jak poznám že mají hodinky noční světlo ,nebo jak poznám v noci kolik je hodin?
Valentin Odesláno 7. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 jak poznám že mají hodinky noční světlo ,nebo jak poznám v noci kolik je hodin? Tak já měl například Timexy Ironman, které měly osvětlení INDIGLO a dost jsem to využíval. Jinak tady máš výňatek z jednoho Hodinářského slovníku: After Glow - Podsvícení svítí po stisku tlačítka cca 5 vteřin, poté se samovolně vypne. Automatické EL podsvícení - Při naklonění hodinek směrem k obličeji se automaticky zapne podsvícení displeje nebo ciferníku. EL podsvícení - Podsvícení displeje nebo ciferníku. Luminiscenční vrstva - Fluorescenční povlak umožňuje po nasvětlení po dobu téměř 6 hodin sledovat čas i za snížené viditelnosti nebo v úplné tmě. Podsvícení LED diodou - Pro podsvícení ciferníku nebo displeje je použita LED dioda. INDIGLO - Pouze u hodinek Timex. Jedná se o celoplošné podsvícení displeje nebo ciferníku. Trigalight - Převratná technologie osvětlení ručiček a indexů hodinek TRASER. Jedná se o mikrokapsle naplněné radioaktivním plynem neustále vyzařujícím světlo bez nutnosti jakéhokoliv nasvěcování.
Návštěvník Snow Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 (upraveno) Nechci Ti do výběru vznášet zmatek, nevím jaký máš cenový limit, ale napadá mě, co se takhle ještě podívat na Hamiltony. Hodinky téhle značky jsem měl, byl to model Hamilton Regatta v automatu a musím Ti říct, že to jsou jediné hodinky u kterých mě mrzí, že jsem je prodal. Samozřejmě, tyhle hodinky jako alternativu nenabízím, protože se ani trochu vzhledově nepřibližují zadání, ale jsem pevně přesvědčen, že by jsi si ze sortimentu Hamilton vybral a navíc jsem pevně přesvědčen, že jsou Hamiltony lépe zpracovány, působí na mě daleko "festovněji". Co takhle Hamilton Jazzmaster ? Upraveno 7. prosince 2008 uživatelem Snow
Ondra Brave Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 dobře a kde to tady je napsaný který typ používají ? http://www.hibernia.cz/certina/sport-colle.../536.7029.42.69
HB63 Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Dobrý výběr nejen CERTINA je v KOSCOM.
Valentin Odesláno 7. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 dobře a kde to tady je napsaný který typ používají ? http://www.hibernia.cz/certina/sport-colle.../536.7029.42.69 Pokud to tam nepíšou, tak podsvícení pravděpodobně nemají, nevím u Certin jsem se na tohle vážně nekoukal. Nemusím mít podsvícení za každou cenu, u Taserů mě hlavně zaujala technologie, kterou je podsvícení provedeno.
Valentin Odesláno 7. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Nechci Ti do výběru vznášet zmatek, nevím jaký máš cenový limit, ale napadá mě, co se takhle ještě podívat na Hamiltony. Hodinky téhle značky jsem měl, byl to model Hamilton Regatta v automatu a musím Ti říct, že to jsou jediné hodinky u kterých mě mrzí, že jsem je prodal. Samozřejmě, tyhle hodinky jako alternativu nenabízím, protože se ani trochu vzhledově nepřibližují zadání, ale jsem pevně přesvědčen, že by jsi si ze sortimentu Hamilton vybral a navíc jsem pevně přesvědčen, že jsou Hamiltony lépe zpracovány, působí na mě daleko "festovněji". Co takhle Hamilton Jazzmaster ? No právě ten cenový limit je potíž, jinak na hodinky Hamilton jsem koukal, akorát že ty, které by se mi líbily jsou krapánek dražší
flyte Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 No právě ten cenový limit je potíž, jinak na hodinky Hamilton jsem koukal, akorát že ty, které by se mi líbily jsou krapánek dražší Za mna Certiny, pripadne v tejto cenovej relacii Tissot PRC200 chrono s ciernym remienkom a ciernym cifernikom.
Frankie Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Tissot PRC 200 chrono jsem mel puvodne vybrane, ty jsou moc pekny, ale po vyzkouseni v obchode jsem zjistil ze jsou na me moc velky a nesedely mi - mam hubeny ruce :-( tak jsem nakonec zvolil PR 50 chrono, oboji jsou podobne varianty s cernym cifernikem a s cernym kozenym paskem. Mam je necely tyden, zatim jsem maximalne spokojen a doufam ze jeste dlouho budu :-)
flyte Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Ja ich mam asi 3 mesiace, a zo zaciatku boli na ruke trochu nepohodlne. Dokonca som uvazoval o vymene remena za taky s klasickym zapinanim. Casom si ale sadli a vsetko je ok
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se