pesek_no Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Ahoy přátelé, rád bych požádal o konzultaci zkušenější ohledně pilotek Longines. Naskytla se mi možnost koupit tyto nádherné hodinky, avšak nejsem ve těchto hodinkách natolik zkušený abych si troufl vysolit vcelku velký obnos peněz bez konzultace se zkušenějšími. Co jsem se snažil googlit jedná se o kalibr 15,68 Z a když jsem zkoušel zdroje na internetu tak podle čísla strojku by se mělo jednat přibližně o rok 1946. Bohužel to není „Majetek“. A teď, dokážete z těchto fotek poznat, zda je to vše původní? Je něco na co bych si měl dát pozor? A hlavně jakou byste odhadli tržní cenu? Na chrono24 jsou převážně „majetky“ a stejný tip jsem nenašel. Navíc reálná tržní cena od ceny na chrono24 může být rozdílná… Moc Vám děkuji za případnou pomoc a rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Ahoj podla mojej databázy je všetko OK nemáš pred sebou skladačku,č. stroja aj značenie na dýnku sú v poriadku.Cena je na Tebe na koľko si ich považuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rainee Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Zdravím, kamarád má obdobné. Na dýnku vyraženo MVS. Pokud je vyfotím uvnitř, lze někde dohledat jejich původ ? Jsou v celku nošeném stavu, hlavně ciferník má dost patinu, pouzdro je vcelku fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rainee Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Další foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 V 3. 3. 2023 v 18:31, Rainee napsal: Další foto. Škoda té zpackané lumi co někdo dodělával... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se