Přejít na obsah

Rainee

Členové_50
  • Příspěvky

    51
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Rainee

  1. Omlouvám se, špatná citace k předchozímu příspěvku.
  2. Rainee

    Seiko Samurai

    King Samurai - Dark Manta
  3. Zdravím, kamarád má obdobné. Na dýnku vyraženo MVS. Pokud je vyfotím uvnitř, lze někde dohledat jejich původ ? Jsou v celku nošeném stavu, hlavně ciferník má dost patinu, pouzdro je vcelku fajn.
  4. Já, mám LS rád. Ale tady mi strašně chybí vteřinová ručička. Hodinky jsou prázdné...
  5. Rychlá domluva, setkání včas a celkově vše dle dohody. Bezproblémový obchod. Doporučuji.
  6. 175/80/ zápěstí cca 18. A všechny hodinky nad 40 mm mi přijdou vcelku velké. Po většinou všechny hodinky co mam mají od 36 do 39 mm
  7. Strojek moc pekny, modro bily cifr super, jen ty indexy 3 a 9.
  8. Rainee

    MALCHERT

    Souhlasím, méně a menších nápisů by tady bylo spíš víc. Jinak se mi líbí, krásně německy strohé.
  9. Já cestou domů málem lehnul smíchy v metru...díky pánové !
  10. Připomíná mí to krásnou ženskou, v luxusních šatech a na vysokých jehlách........co šlápne do hovna. Je krásná, ale když ji vedete domů, někde v podvědomí tušíte, že si domů člověk táhne pěkný........ :-)
  11. Do psí díry, vy umíte pokazit radost...........tááááák moc krásně se mi na ně čučelo a i když jsem si toho předtím všiml, tak teď už vidím jenom dvě "spadlý koule" :-(, nic víc. Ale stejně bych je chtěl........
  12. Ještě doplním: Co se týká německého nebo UK Amazonu, tak tam není problém. Oba posílají po celé Evropě, ve většině případů není problém moc ani se zárukou (dost záleží na zastoupení dané značky v ČR). DPH ani clo není. Poštovné je v řádu jednotek až desítek euro, doprava klasickým balíkem/kurýrem přímo na danou adresu bez nějakých problémů. Není třeba nikam složitě přeposílat. Z UK mi posílají balík cca okolo 5 dnů od objednávky. Jen ty ceny už nejsou oproti ČR tak moc výhodné, což je ale logické.
  13. Nevím proč, ale celkově k hi-end hodinkám z Glasshutte jsem neuvěřitelně nekritický. Ať je to Dlouhý a synové nebo OG :-(. Vlastně kdybych si mohl vybrat tam, ani bych nepotřeboval celé Švýcarsko :-). Nevím jestli se to zdá jenom mě, ale přijde mi že hodinky Made in Germany mají něco jiného než Švýcary, takový ten německý technický přístup.... ať je to LAS, OG, Nomos, Dornbluth, Sinn... celkově jsou mi prostě nějak trochu bližší.......i když ty značky nedosahují takového ohlasu. Tyhle ve zlatě a s modřenými ručkami jsou přesně moje krevní skupina !
  14. Nádherné a megakomplikované. Srdce každého strojaře musí zaplesat...
  15. Mám momentálně jinou zkušenost. Kupoval jsem teď na Amazonu (US) nějaké knihy, platba kartou. Po cca 3 týdnech jsem měl ve schránce lístek na vyzvednutí balíku (adresát nezastižen) - takovou jsem měl radost že vše krásně prošlo. Jenže ouha, na poště jsem si vyzvedl poměrně pěkně tlustou obálku ve které byly papíry a formuláře k celnímu prohlášení. Pak existují dvě cesty: necháš vše vyřídit poštu - lhůta je snad 30 dní, pošta proclí balík, dopočte DPH a doručí ti jej, doplatíš pak rozdíl při převzetí; vyplníš papíry a sám se zastavíš na celním poštu v Praze (Na Knížecí), kde vše vyřešíš osobně. DPH se platí s ceny včetně poštovného. Clo je snad cca 3%. A teď jedna pěkná sviňárna, byl jsem upozorněn, že v případě podezřele nízké ceny na faktuře mi může být daň vyměřena z ceny obvyklé v ČR :-). Edit: doplnění
  16. Pateky jsou jedny z těch, které bych si chtěl jednou opravdu koupit.....už 5 let mám v hlavě tu jejich krásnou reklamu...nejsme hodinky pro jednu generaci. Ale tyhle mě nechávají docela klidným, líbí se mi vlastně jen Calatravy.
  17. Já myslím že ty Sporty II jsou docela dobrý nápad. Hranaté zelené auto plné bakelitu... hranaté hodinky s plastovou lunetou :-). Zelená humberta by sedla :-)
  18. Mě se líbí, jen to datum, jen to zatracené datum :-(. Mají i hezky zdobený rotor.
  19. Tyhle se mi moc libí, dlouho už o nich přemýšlím. Dokonce jsem se na ně rozhoupal jít mrknou...jen než jsem tam došel, tak je prodali :-) Ta hnědá kůže jim moc sluší.
  20. Hezký příběh, hezké hodinky.
×
×
  • Vytvořit...