Leo Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Gilius napsal: líbí se mi víc,než třeba ty Orisky ve vedlejším vlákně.....mají "něco",čím se liší..... Oris jsou krásné, byly moje první porevoluční , ale máš pravdu ten plastický ciferník je velmi hezky udělaný a jak svítí večer? Čím jsem starší tím víc dávám přednost černým ciferníkum ručky jdou lépe rozeznat
Alessio Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Pěkné, s novým řemenem myslím naprostá trefa
Návštěvník Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 (upraveno) Děkuji všem za kladné ohlasy, potěší Bluewalker - na 17,5 cm zápěstí myslím naprosto v pohodě. Já mám ruku 18 - 19 cm. - průhledné dýnko nemají. Mají tam jemně gravírované Leo - nad čitelností jsem nepřemýšlel, ale je pravda, že mají ručičky orámované stříbrně, takže by to někomu nemuselo vyhovovat. - Svítí A jsou to potvory fintivý, takhle jim sluší řemen Shell Cordovan, řemen z koňské kůže Upraveno 1. ledna 2009 uživatelem Roman I.
ludinek Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Fakt pěkný a koukam, že jim sluší skoro cokoliv za řemen
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se