Jano11 Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Ahojte Našiel som hodinky po dedovi, bohužiaľ krabičku a pod. veci neboli nájdené. Chcel by som zistiť, názov, značka je "asi" známa. Remienok čo som zistil je z krokodílej kože len ďalšie mi je neznáme. Idú krásne a zistil som že keď ich mám na ruke sa natáčajú , tak pravdepodobne automatic. Ďakujem za váš názor a vedomosti . Jano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Remen je Hirsch, otvor ich a dozvies sa viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayT Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Jezis, ja cetl hodinky po debilovi Urcite je neotvirej. Zkus je nahrat do chrona, jde tam udelat rozpoznani hodinek, nebo tam najdi podobny, nebo chvili pockej (nekdo z mistnich je urcite pozna, anebo je dones k Dusakovi v Praze.. zacal bych tim Chronem. Za par min je najdes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jano11 Odesláno 12. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Ďakujem zatiaľ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Klidne to muze byt i fejk. Nech to otevrit, uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaLér Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Vypadají jako 14392-61-SC. A jsou krásný, líbí se mi ta "papírová" struktura cifru. Pravé tlačítko v Chrome nad obrázkem a volba "Search image with Google Lens" sice neumí zázraky, ale občas divy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jano11 Odesláno 18. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Ahoj Ďakujem .. aké jednoduché. Musím to pozrieť a potom uvidím čo s nimi. Ďakujem MaLér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se