radorado Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Ok dik. Na google ich vela nenaslo, iba jedny na aukro som teraz nasiel a v popise ma ze vojenske. To pocujem prvy krat Odoslané z LG-D802 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Vojenské nejsou, ale elegant se těmto a podobným říká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 vdaka za odpoved . A co tieto? su to skorodiplomaty, ci iba 15 jewels "elegant" v puzdre skorodiplomatiek? Proste ci to je iba nejaka domaca skladacka. Kedze aj korunka je vidiet ze nieje origo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 složenka samo domo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Souhlasím, do tohohle pouzdra mimostředka nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 a nemoze to byt poskladane priamo od vyrobcu na zakazku? kedze mi pan poslal aj foto zadnej strany. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 pouzdro a strojek uvnitř se dělaly v jinou dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 to si nemyslimpodle mne se dělaly i součastně ne ?diplomatky 1965cal 50 - konkrétně tenhle cifr je z 50 108 3 jek taky od r 1965 ale i tak ... základní dotaz proč ... tohle nedává smysl ... byl by to downgrade ,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 vdaka vam za odpovede tiez mi to nedava zmysel, ale chcel som vediet nazory ludi co sa primkam viac rozumia a venuju nez ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 to si nemyslimpodle mne se dělaly i součastně ne ?diplomatky 1965cal 50 - konkrétně tenhle cifr je z 50 108 3 jek taky od r 1965 ale i tak ... základní dotaz proč ... tohle nedává smysl ... byl by to downgrade ,,,ano, překrývalo se to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 ale prostě to nemá smysl ... byl by to down grade, občas se vyskytují kusy co si ubastlili přímo zaměstnanci ale tam nejsou věnování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 A co tieto? su to skorodiplomaty, ci iba 15 jewels "elegant" v puzdre skorodiplomatiek? Proste ci to je iba nejaka domaca skladacka. Kedze aj korunka je vidiet ze nieje origo.Je to určitě skládačka, ale pěkná.Také si ji plánuji vyrobit za pomocí pouzdra s dírkou (zasvěcení vědí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Jo taky jsem si jedny takhle na chvíli udělal ... ale prostě pak vznikají aukro bastly .-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-Fox Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Dnes jsem na burze narazil na toto... a bylo mi lito je tam nechat... Poradi nekdo zacinajicimu Primkari, co by to mohlo byt konkretne za model? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 (upraveno) V podpisu máš napsáno prim traktor a prism sport II, takže nějaké povědomí o primkách máš. Předpokládám, že tušíš, že se vyráběly PS1 = Prim Igen a pokud si projedeš vlákna o Igenech, na tyto tam nenarazíš. Tudíš je to bastl. Pouzdro a strojek z Igen a cifr z autohodin ještě s úpravoou data Upraveno 5. září 2015 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 jj přesně tak, ale moc pěknej bastl :-d bejt lepší pouzdro tak bych je i nosil :-d autotimy + Igeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 akorát škoda že netrefil dobře okénko data a nesedlo to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-Fox Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Dekuji panove. Jasne, predstavu o Primkach trochu mam. Koukam na tyhle a rikam si jasne Igeny. Ale cifr s velkejma cislicema a datem sikmo jsem nikde nenase, proto ten dotaz. Takze dekuji za osvetleni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Jo a v lunetě je místo vložky luneta z PS2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 jasně, to mne popravdě ani nikdy nenapadlo zkoušet :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se