Přejít na obsah

Pomoc s identifikací PRIMEK

Doporučené příspěvky

vdaka za odpoved .

A co tieto? su to skorodiplomaty, ci iba 15 jewels "elegant" v puzdre skorodiplomatiek? Proste ci to je iba nejaka domaca skladacka. Kedze aj korunka je vidiet ze nieje origo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to si nemyslim

podle mne se dělaly i součastně ne ?

diplomatky 1965

cal 50 - konkrétně tenhle cifr je z 50 108 3 jek taky od r 1965

ale i tak ... základní dotaz proč ... tohle nedává smysl ... byl by to downgrade ,,,

ano, překrývalo se to

Odkaz ke komentáři

A co tieto? su to skorodiplomaty, ci iba 15 jewels "elegant" v puzdre skorodiplomatiek? Proste ci to je iba nejaka domaca skladacka. Kedze aj korunka je vidiet ze nieje origo.

Je to určitě skládačka, ale pěkná.

Také si ji plánuji vyrobit za pomocí pouzdra s dírkou (zasvěcení vědí).  :photo:

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem na burze narazil na toto... a bylo mi lito je tam nechat... Poradi nekdo zacinajicimu Primkari, co by to mohlo byt konkretne za model?

2a86b695ebb27456f173c685407ab3a1.jpg

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

V podpisu máš napsáno prim traktor a prism sport II, takže nějaké povědomí o primkách máš. Předpokládám, že tušíš, že se vyráběly PS1 = Prim Igen a pokud si projedeš vlákna o Igenech, na tyto tam nenarazíš. Tudíš je to bastl. Pouzdro a strojek z Igen a cifr z autohodin ještě s úpravoou data

Upraveno uživatelem p3k
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...