iMaty Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 Našel jsem je na internetu za docela zajímavou cenu http://www.goldeligius.cz/eshop/244682.ome...0m-james-bond-/ . Máte někdo zkušenosti s tímto shopem? Nebo raději koupit jinde? Díky
Návštěvník YPO Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 tak mají kamennou prodejnu a cena je to dobrá, asi bych se toho nebál - spíš bych se bál toho quartzu - onehdy jsem na ně koukal v Details jak jim ve smrtelné křeči po asi 5 vteřinách docházela baterie, od srdce jsem se zasmál
farářskej Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 (upraveno) od srdce jsem se zasmál sadisto ale ne, vážně - zase tolik těch ušetřenejch prachů není, aby se vyplatilo uvažovat o quartzu... tikání je tikání. edit: ještě k tý firmě - na vybrání hezký, ale proč si nezamluvit a neudělat si vejlet do Gottwaldova? Upraveno 11. prosince 2008 uživatelem farářskej
iMaty Odesláno 12. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Tak jsem se byl po tomto modelu podívat v kamenné prodejně a více mě zaujaly Orisy a Fortisy, tak váhám...
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Tak jsem se byl po tomto modelu podívat v kamenné prodejně a více mě zaujaly Orisy a Fortisy, tak váhám... jedny Fortis za luxusní cenu máš v prodejním vlákně pokud bych se já rozhodoval mezi těmito značkami tak by (světe div se ) vyhrál fortis
romanm Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 jedny Fortis za luxusní cenu máš v prodejním vlákně v posledních dne se tu objevují neuvěřitelné nabídky,svrbí mi ruce..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se