Libor Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Technicka otazka, jak si poradi GMT hodinky s casovym pasmem, kde je posun treba UTC+5:30 (Bombej)? Kdybych nejake mel, vyzkousim. Jenom tak rychle jsem probehnul mapu a vidim, nasledujici Venezuela, Iran, Afghanistan cast Indie. Vynechavam Nepal, kde jsou s UTC+5:45 uplne mimo misu Dobre, jsou to vsechno bananove republiky, ale stejne. Jen pro zajimavost link na mapu casovych pasem. Pokud uz se to tu probiralo, sypu si popel na hlavu. L.
Návštěvník YPO Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 TADY je povídání o GMT i hezky graficky zpracované jak se řeší ty půlhodiny opravdu nevím
Libor Odesláno 17. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 TADY je povídání o GMT i hezky graficky zpracované jak se řeší ty půlhodiny opravdu nevím To uz jsem se mi zda videl. Ale stejne diky. Tusim ze pulhodiny asi fungovat nebudou, jedine, ze by hodinovka skakala po pul hodinach a to, pokud je mi znamo neskace. Takze si asi bude muset holt Hugo Chavez poridit neco jineho
Viktor Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Zvládne to řada quartzek typu "two-timer", které umožňují na digitálním displeji nastavovat nezávisle druhý čas, např. Citizen Nighthaks, Tissot Navigator, některý G-schocky. V mechanice existujou hodinky s více strojkama, kde je možný na různých cifernících nastavovat různé časy, např. Glycine Airman World Time Jednoduchým řešením jsou hodinky typu GMT s otočnou 12 nebo 24 h lunetou, který umožňují posun lunety o půl hodinu, např. Doxa GMT Sub Caribbean to umí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se