N4M Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 (upraveno) Ahojda - na ebayi jsem narazil na dvoje zajímací hodiky a chci se zeptat, esli vám ta cena u Hamikltonů nepřijde moc podezřelá? Není to skládačka? Myslíte, že jsou rigo? Help. Kdyby ne, tak je beru hned. http://cgi.ebay.com/Outstanding-Military-S...1QQcmdZViewItem A eště dotaz na tyto Benrusy - kam až se může cena vyšplhat? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=160304248783 Díky za odpovědi. Upraveno 17. prosince 2008 uživatelem N4M
lib Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Ty Hamiltony jsou podezřele zachovalý a podezřele levný. Za 100 USD, evtl. nabídni ! ??? A ten obrovský znak na ciferníku ? To jsem ještě nikdy neviděl, ale to moc neznamená, protože já jsem jen laik. Ty Hamiltony (nebo podobné) jsem našel v ZERO HOUR (ale bez znaku, jen s nápisem HAMILTON) jako 1940 - 1954 U.S. Marine Corps hodinky. Jsem zvědav, co na to řeknou ostatní.
N4M Odesláno 17. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Ty Hamiltony jsou podezřele zachovalý a podezřele levný. Za 100 USD, evtl. nabídni ! ??? A ten obrovský znak na ciferníku ? To jsem ještě nikdy neviděl, ale to moc neznamená, protože já jsem jen laik. Ty Hamiltony (nebo podobné) jsem našel v ZERO HOUR (ale bez znaku, jen s nápisem HAMILTON) jako 1940 - 1954 U.S. Marine Corps hodinky. Jsem zvědav, co na to řeknou ostatní. Já mám zálusk na amrecký military hodinky - nejlépe HAMILTON, ale Benrus beru taky. Ale tyhle Hamiltony mi přijdou být až moc podezřelý. Nevim. kdyžtak poraďte nějakou stránku, kde jsou takovéto military hodinky na prodej, bo kde se častěji vyskytují - THX.
lib Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Tak Benrusy jsem v ZERO HOUR našel taky. 1965 by mohlo odpovídat. Těm Benrusům bych osobně věřil mnohem víc než Hamiltonům. Ani je nevyfotil zespodu.
N4M Odesláno 17. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Tak Benrusy jsem v ZERO HOUR našel taky. 1965 by mohlo odpovídat. Těm Benrusům bych osobně věřil mnohem víc než Hamiltonům. Ani je nevyfotil zespodu. hoď plíz link na Zero Hour - mě to hází všechno možný, jen ne to, co myslíš ty
lib Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 hoď plíz link na Zero Hour - mě to hází všechno možný, jen ne to, co myslíš ty To je kniha. Zkusím ty Hamiltony a Benruse nafotit a postnou sem.
lib Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Hamilton: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lib Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Benrus: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lib Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 (upraveno) hoď plíz link na Zero Hour - mě to hází všechno možný, jen ne to, co myslíš ty Něco o té knize je tady: http://www.blurb.com/bookstore/invited/165...0c2ff450830958c http://www.freewebs.com/billyschorr/zerohournowavailable.htm Já ji kupoval někdy v létě přes vydavatelství BLURB. Z Ameriky byla za týden u nás. Upraveno 17. prosince 2008 uživatelem lib
afrikab Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 (upraveno) U Halimtonu by bylo potreba videt dynko. Jinak podobny znak jsem uz na nich videl. Ale muze to byt taky skladacka (renovace). Stejne ciferniky se daji na eBay bezne koupit a je otazka jak moc jsou autenticke. Benrusy budou na 99% prave. Jen doplnim, ze tyhle fasovalo namornictvo. Respektive namorni letectvo. Tim padem se obvykle vysplhaji o poznani vyse nez GG-W-113, kterych bylo vyrobeno nekolikrat vice. Upraveno 17. prosince 2008 uživatelem afrikab
N4M Odesláno 17. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 U Halimtonu by bylo potreba videt dynko. Jinak podobny znak jsem uz na nich videl. Ale muze to byt taky skladacka (renovace). Stejne ciferniky se daji na eBay bezne koupit a je otazka jak moc jsou autenticke. Benrusy budou na 99% prave. Jen doplnim, ze tyhle fasovalo namornictvo. Respektive namorni letectvo. Tim padem se obvykle vysplhaji o poznani vyse nez GG-W-113, kterych bylo vyrobeno nekolikrat vice. Že já dement nešel po těch hamiltonech, co tam byly před 14ti dny, už holt nejsou
N4M Odesláno 17. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Tak poraďte, kde jinde, než na E-BAY se dají sehnat military HAMILTONY, nebo BENRUSY?
afrikab Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Tak poraďte, kde jinde, než na E-BAY se dají sehnat military HAMILTONY, nebo BENRUSY? Treba na tomto foru. Staci napsat pozadavek a on se ti urcite nekdo ozve: http://www.mwrforum.net/forums/forumdisplay.php?f=2 Nebo cekat, az se zase nejake na eBay objevi. Vetsinou se to vyplati.
afrikab Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 (upraveno) A jake chces vlastne hodinky? Z 2. svetove (jako jsou vyse vyobrazene Hamiltony) nebo z Vietnamu (tam meli jine piloti a jine pozemni jednotky) ci z pozdejsi doby? US Army toho mela za ty roky ve vyzbroji az az. Kdyztak mrkni do meho blogu, par clanku tam mam. Upraveno 17. prosince 2008 uživatelem afrikab
N4M Odesláno 17. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Treba na tomto foru. Staci napsat pozadavek a on se ti urcite nekdo ozve: http://www.mwrforum.net/forums/forumdisplay.php?f=2 Nebo cekat, az se zase nejake na eBay objevi. Vetsinou se to vyplati. Pokud objeví, tak tě s dovolení zalarmuji - vypadá to, že ty tu v nich máš fakt přehled A já zjistil, že bez military Hamiltonu prostě nemohu žít. Eště plíz poraďte, jaká je tak adekvátní cena za NOS a za used v dobrém stavu. THX.
N4M Odesláno 17. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Jaké? No hoďky z WW2 bych bral, ale svým designem mě nejvíce dostávají: Hamiltony 1960 - 1985 MIL-W-46374 nebo GG-W-113, nejlepší by ovšem byly nějaký z období války s rákosníkama, ale to už bych chtěl asi moc.
martinbor Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 (upraveno) Také jsem jedny měl(Hamiltny),ale kolega z práce je ze mě vymámil,ale docela se po nich stýská.Jen je potřeba si uvědomit,že mají na dnešní dobu trochu menší průměr.... Ty mé "bejvalky" jsou :ZDE Jinak cena na MWR foru je tak kolem 100US,před nedávnem jsem je tam zahlédl za 75 plus pošta,což je super... Upraveno 17. prosince 2008 uživatelem martinbor
afrikab Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Také jsem jedny měl(Hamiltny),ale kolega z práce je ze mě vymámil,ale docela se po nich stýská.Jen je potřeba si uvědomit,že mají na dnešní dobu trochu menší průměr.... Ty mé "bejvalky" jsou :ZDE Jinak cena na MWR foru je tak kolem 100US,před nedávnem jsem je tam zahlédl za 75 plus pošta,což je super... Presne tak, z vietnamske valky jsou pak obvykle o par desitek dolaru drazsi.... PS: Mezi MIL-W-46374 a GG-W-113 je docela rozdil. MIL..nemel tak kvalitni strojek a chybel mu hacking. Za to GG.. mel ve specifikaci vyssi pocet kamenu a hacking.
N4M Odesláno 18. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Presne tak, z vietnamske valky jsou pak obvykle o par desitek dolaru drazsi.... PS: Mezi MIL-W-46374 a GG-W-113 je docela rozdil. MIL..nemel tak kvalitni strojek a chybel mu hacking. Za to GG.. mel ve specifikaci vyssi pocet kamenu a hacking. Dík, málem bych zapoměl, že bych rád verzi s hackingem - takže GG-W-113
martinbor Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Presne tak, z vietnamske valky jsou pak obvykle o par desitek dolaru drazsi.... PS: Mezi MIL-W-46374 a GG-W-113 je docela rozdil. MIL..nemel tak kvalitni strojek a chybel mu hacking. Za to GG.. mel ve specifikaci vyssi pocet kamenu a hacking. no a hlavně jsou v nerezu....a ne v plastu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se