Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahojda - na ebayi jsem narazil na dvoje zajímací hodiky a chci se zeptat, esli vám ta cena u Hamikltonů nepřijde moc podezřelá?

Není to skládačka? Myslíte, že jsou rigo? Help. Kdyby ne, tak je beru hned.

http://cgi.ebay.com/Outstanding-Military-S...1QQcmdZViewItem

A eště dotaz na tyto Benrusy - kam až se může cena vyšplhat?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=160304248783

Díky za odpovědi.

Upraveno uživatelem N4M
Odesláno

Ty Hamiltony jsou podezřele zachovalý a podezřele levný. Za 100 USD, evtl. nabídni ! ??? A ten obrovský znak na ciferníku ? To jsem ještě nikdy neviděl, ale to moc neznamená, protože já jsem jen laik. Ty Hamiltony (nebo podobné) jsem našel v ZERO HOUR (ale bez znaku, jen s nápisem HAMILTON) jako 1940 - 1954 U.S. Marine Corps hodinky. Jsem zvědav, co na to řeknou ostatní.

Odesláno
Ty Hamiltony jsou podezřele zachovalý a podezřele levný. Za 100 USD, evtl. nabídni ! ??? A ten obrovský znak na ciferníku ? To jsem ještě nikdy neviděl, ale to moc neznamená, protože já jsem jen laik. Ty Hamiltony (nebo podobné) jsem našel v ZERO HOUR (ale bez znaku, jen s nápisem HAMILTON) jako 1940 - 1954 U.S. Marine Corps hodinky. Jsem zvědav, co na to řeknou ostatní.

Já mám zálusk na amrecký military hodinky - nejlépe HAMILTON, ale Benrus beru taky. Ale tyhle Hamiltony mi přijdou být až moc podezřelý. Nevim.

kdyžtak poraďte nějakou stránku, kde jsou takovéto military hodinky na prodej, bo kde se častěji vyskytují - THX.

Odesláno
Tak Benrusy jsem v ZERO HOUR našel taky. 1965 by mohlo odpovídat. Těm Benrusům bych osobně věřil mnohem víc než Hamiltonům. Ani je nevyfotil zespodu.

hoď plíz link na Zero Hour - mě to hází všechno možný, jen ne to, co myslíš ty :suicide_anim:

Odesláno

Hamilton:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

U Halimtonu by bylo potreba videt dynko. Jinak podobny znak jsem uz na nich videl. Ale muze to byt taky skladacka (renovace). Stejne ciferniky se daji na eBay bezne koupit a je otazka jak moc jsou autenticke.

Benrusy budou na 99% prave. Jen doplnim, ze tyhle fasovalo namornictvo. Respektive namorni letectvo. Tim padem se obvykle vysplhaji o poznani vyse nez GG-W-113, kterych bylo vyrobeno nekolikrat vice.

Upraveno uživatelem afrikab
Odesláno
U Halimtonu by bylo potreba videt dynko. Jinak podobny znak jsem uz na nich videl. Ale muze to byt taky skladacka (renovace). Stejne ciferniky se daji na eBay bezne koupit a je otazka jak moc jsou autenticke.

Benrusy budou na 99% prave. Jen doplnim, ze tyhle fasovalo namornictvo. Respektive namorni letectvo. Tim padem se obvykle vysplhaji o poznani vyse nez GG-W-113, kterych bylo vyrobeno nekolikrat vice.

Že já dement nešel po těch hamiltonech, co tam byly před 14ti dny, už holt nejsou :suicide_anim:

Odesláno (upraveno)

A jake chces vlastne hodinky? Z 2. svetove (jako jsou vyse vyobrazene Hamiltony) nebo z Vietnamu (tam meli jine piloti a jine pozemni jednotky) ci z pozdejsi doby? US Army toho mela za ty roky ve vyzbroji az az.

Kdyztak mrkni do meho blogu, par clanku tam mam.

Upraveno uživatelem afrikab
Odesláno
Treba na tomto foru. Staci napsat pozadavek a on se ti urcite nekdo ozve: http://www.mwrforum.net/forums/forumdisplay.php?f=2

Nebo cekat, az se zase nejake na eBay objevi. Vetsinou se to vyplati.

Pokud objeví, tak tě s dovolení zalarmuji - vypadá to, že ty tu v nich máš fakt přehled ;)

A já zjistil, že bez military Hamiltonu prostě nemohu žít.

Eště plíz poraďte, jaká je tak adekvátní cena za NOS a za used v dobrém stavu. THX.

Odesláno

Jaké? No hoďky z WW2 bych bral, ale svým designem mě nejvíce dostávají:

Hamiltony 1960 - 1985 MIL-W-46374 nebo GG-W-113, nejlepší by ovšem byly nějaký z období války s rákosníkama, ale to už bych chtěl asi moc.

Odesláno (upraveno)

Také jsem jedny měl(Hamiltny),ale kolega z práce je ze mě vymámil,ale docela se po nich stýská.Jen je potřeba si uvědomit,že mají na dnešní dobu trochu menší průměr....

Ty mé "bejvalky" jsou :ZDE

Jinak cena na MWR foru je tak kolem 100US,před nedávnem jsem je tam zahlédl za 75 plus pošta,což je super...

Upraveno uživatelem martinbor
Odesláno
Také jsem jedny měl(Hamiltny),ale kolega z práce je ze mě vymámil,ale docela se po nich stýská.Jen je potřeba si uvědomit,že mají na dnešní dobu trochu menší průměr....

Ty mé "bejvalky" jsou :ZDE

Jinak cena na MWR foru je tak kolem 100US,před nedávnem jsem je tam zahlédl za 75 plus pošta,což je super...

Presne tak, z vietnamske valky jsou pak obvykle o par desitek dolaru drazsi....

PS: Mezi MIL-W-46374 a GG-W-113 je docela rozdil. MIL..nemel tak kvalitni strojek a chybel mu hacking. Za to GG.. mel ve specifikaci vyssi pocet kamenu a hacking.

Odesláno

PS: Mezi MIL-W-46374 a GG-W-113 je docela rozdil. MIL..nemel tak kvalitni strojek a chybel mu hacking. Za to GG.. mel ve specifikaci vyssi pocet kamenu a hacking.

Dík, málem bych zapoměl, že bych rád verzi s hackingem - takže GG-W-113

Odesláno

no a hlavně jsou v nerezu....a ne v plastu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...