stanley Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 Jakou kdo máte zkušenost s těsností a odolností před pronikáním vlhkosti u těchto hodinek ? Po třech dnech běžného nošení (žádná sprcha, natož bazén) se zamlžily tak, že nebylo vidět na ciferník. Ve všech testech se píše, že odolnost proti vlhkosti nikdo nezkoušel z obavy o řemínek
saboter Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 A sakra ... vyreklamuj to alebo navštív hodinára. Píšu na nich 50 m hento by sa určite stať nemalo.
Filipes Odesláno 22. června 2006 Nahlásit Odesláno 22. června 2006 mno chybička se stane, ale otazník pro Chronomaga-neměl bys trvat aspoň na takový maličkosti jako je těsnost hodinek?!
odklizec Odesláno 22. června 2006 Nahlásit Odesláno 22. června 2006 jak na tom muze chronomag trvat? Firma doda hodinky a chronomag je proda..nebo je ma pred prodejem testovat? Takhle to, obavam se, nefunguje nikde na svete. Vada je to neprijemna, nicmene stava se. Urcite se to vramci zaruky vyresi.
Filipes Odesláno 23. června 2006 Nahlásit Odesláno 23. června 2006 odklizeči-jasnačka..ale mě to připadá jako taková zásadní chybka která se asi teda bohužel stane ale z principu by neměla!! ..jako třeba koupil jsem si kolo Merida a samozřejmě předpokládám že bude brzdit..i když to bylo jen od prodejce..
stanley Odesláno 26. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2006 Už je po problému. Chronomag mi vyměnil potící se hodinky za nové
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se