Hosic Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Zdravim, nevite, jestli nejaky vyrobce dela hodinky pod znackou FirstTime? Nazev je cely podtrzeny, podtrzeni vychazi a spojuje pismena R a M. Jeste je tam na okraji ciferniku napsano Swiss Made. Hodinky jsou cele pozlacene, 20 mikronu. Na zadni strane maji nejake cisla a napis Swiss a nejakou necitelnou znacku. Jsou tak 20 let stare, respektive 20 let je mam, dostal jsem je kdysi od dedy. Pokusim se dat sem fotku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ludinek Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Zkoušel jsem něco hledat, ale i pan GOOGLE neví a nezná
Hosic Odesláno 31. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 No prave. :-( A pritom se mi nezda, ze by to byl nejaky padelek nebo cina, na to jak jsou stary, ja je mam pres 20 let a deda jezdil a pobyval za bolsevika na zapad prodavat korale. Tak je ma zrejme nekde odtamtud. Jeste me napadlo, ty hodinky otevrit a podivat se jestli nebude napis nekde na strojku.
Hosic Odesláno 8. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 Tak jsem je otevrel, je tam jen napsano 17 jewels nebo tak nejak.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se