mengelis Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Každý jsme jiný já si nemohu stěžovat ale nemají přece hacking :-)?
Drummer Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Conrade, takové pěkné hodinky. Divím se, že nejsou definitivní.
Conrad Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Conrade, takové pěkné hodinky. Divím se, že nejsou definitivní. Jediná definitivní je smrt
Conrad Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 (upraveno) ale nemají přece hacking :-)? ale fuj pacholku ,ale přesto mi tam chybí Upraveno 31. prosince 2008 uživatelem Conrad
ANT Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Každý jsme jiný já si nemohu stěžovat no kazdy mame iny vkus, z DEFY som mal na ruke prakticky skoro vsetky modely niekolkokrat a nic...mne na nich vadila hlavne korunka (strasne velka je) a velmi mi vadili indexy, ktore (aspon na mna) posobili velmi gycovo, na Extremoch sa mi nepacili subcifernicky chronografu, tie boli katastrofalne a ked som videl ako krivo moze byt na nich ta cervena farba pri tej cene hodiniek.... ale myslel som to tak, ze celkovo znacka Zenith a Breitling ma prestala oslovovat ked som sa s nou stretol nazivo. (Stare Zenith su ale paradne) napr naopak JLC ma nazivo velmi milo prekvapilo, hlavne squadry v chronografe s bledym cifernikom na kozy...to je nadhera, zatial vsak musim vacsie peniaze investovat do businessu takisto IWC a Rolex, na obrazkoch sa mi zdali o nicom, ale na ruke si ich uz viem predstavit:) btw, mas asi najkrajsiu farebnu kombinaciu Defy, tak gratulujem, dolezite je ze si ty spokojny
cody Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Tipnu si,.... Héritage v černým provedení? Trvalo mi nez jsem se novejma prispevkama prokousal az sem... To oznaceni si fakt nepamatuju, po odchodu z obchodu jsem nad nima zlamal hul. Pamatuju si jen, ze nejlepsi se mi jevila spona. Beze srandy, pripadala mi dokonala. Lepsi jsem jeste nazivo ani na obrazku nevidel. Jinak kdyz nad tim premejslim s odstupem, ono je to osemetne soudit hodinky ktere clovek nemel alespon par dni. Podle obrazku to je o nicem, nekdy je clovek prekvapen po nakupu prijemne nekdy neprijemne. A uz jsem zazil ze podle obrazku hodinky byli v cajku, po vybaleni z krabice a nasazeni na ruku byli uplne bozi a po trech dnech uz tak bozi nebyli. Tezko ty pocity popisovat, urcite to vsichni znate. Kdysi tady nekdo ze srandy psal o pujcovne hodinek, jak by videlal. Pokud se dostanu do stadia ze za hodinky budu chtit utratit treba sto litru, urcite bych obetoval treba tri litry za tri dny moznosti je mit pujcene. Ke konkretnim hodinkam se da kladny vztah ziskat stejne jako casem ztratit.
Z. Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 ... Kdysi tady nekdo ze srandy psal o pujcovne hodinek, jak by videlal. Pokud se dostanu do stadia ze za hodinky budu chtit utratit treba sto litru, urcite bych obetoval treba tri litry za tri dny moznosti je mit pujcene... Jo, to by vůbec nebylo špatný. To by se mi také líbilo...
HB63 Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Nejhorší zkušenost mám s mým prvním a zároveň předposledním chronografem . Poljot chronograf zakoupen 1985 za asi 1250Kčs, což tehdy byly slušné peníze. V opravě byly hodně často - nejčastěji ztráta nebo rozbití sklíčka + následné poškození nebo ztráta rafik. Vrcholem bylo samovolné rozpojení náramku ,takže mi zůstaly ležet volně na ruce. Možná jsem s nimi zacházel moc drsně.Zkrátka a dobře mi nesedly. Dnes po více než dvaceti letech v šupleti nastoupily cestu k novému majiteli a snad z nich bude mít větší radost než já.
Návštěvník quartzik Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Hm, tak za me Tag Heuer Aquaracer - jak to tu popsal nekdo nade mnou, ty hodinky mi prisly jako fejky sebe sama. Nastesti kamaradovi se libily moc a hlavne to byly Tagy zalevno Mel jsem je asi 3 hodiny... Nazdar. Můžeš prosím napsat, které TH si měl? Páč do těchle bych šel: http://www.gemnation.com/images/watches/Ta...2010.BA0818.jpg
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se