Přejít na obsah

Steinhart Chronomag LE

tak která varianta .. číselníku který vyhrál v minulé anketě?  

19 hlasů

1. 1. Tak který? str. 30

• D1
      0
    • D2
      1
    • D3
      1
    • D4
      1
    • D5
      7
    • D6
      2
    • D7
      0
    • D8
      0
    • D9
      7

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 616
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Takže diameter 44, ciferník v barvě RAL 5004 (Schwarzblau), leštěné pouzdro, okraje ruček ve vysokém lesku leštěné oceli, na straně (tam kde bylo u originálu Fl 23883) napis "Chronomag LE XX/XX", diamantová korunka, centrální vteřinovka, plné zadní víčko jako bylo na originálech pouze se specifikací jako na obr. 1, číselník v grafické podobě jako na obr. č.2.

Diskuse je, zda udělat barevnou vteřinovku také "leštěnou" a nebo z toho udělat barevnost jak navrhovali někteří v jedné z barevných kombibací jak navrhoval Hugo 14? :) Já jsem teda proti barvičkám... :)

Tady by se pak dalo si pohrát i se řemenem... barva prošití a podobně :)

Odesláno

Uznavam, ze pestré barvy jsou problematicke...oranzove hodinky bych si taky nekoupil...

Takze co variace tohoto pouzdra a bily ciselnik? Ne b-uhren, ale smrncovni bily puristicky ciselnik....grafici kde jste???

Odesláno
Uznavam, ze barvy jsou problematicke...oranzove hodinky bych si taky nekoupil...

Takze co variace tohoto pouzdra a bily ciselnik? Ne b-uhren, ale smrncovni bily puristicky ciselnik....grafici kde jste???

Zeptej se Kubsona kolik B-Uhren White prodal? :) Šedivá narazila, Stowa svůj Ikarus také moc nemůže prodat :) Já jedny Bílé B-Uhren mám (quarz od Tellus) jentak pro srandu jsem je koupil... a na rovinu to vypadá jako nedodělek :) Večer sem hodím jejich fotku... ale pro tenhle okamžik stačí:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Zeptej se Kubsona kolik B-Uhren White prodal? :) Šedivá narazila, Stowa svůj Ikarus také moc nemůže prodat :) Já jedny Bílé B-Uhren mám (quarz od Tellus) jentak pro srandu jsem je koupil... a na rovinu to vypadá jako nedodělek :)

Naprostej souhlas, ale kdo se tady bavi o b-uhren :thumbsup_anim:

Abych invertoval barvy na ciselniku, na to neprotrebuju grafika...

Videl bych to na novy napad..to je cesta, jako zadna ze sta :thumbsup_anim:

Odesláno

máme k dispozici B-Uhren pouzdro.... tak asi všichni... pokud nebudeme za kašpárky co narvou do B-Uhren pouzdra číselník Prim Diplomat :D To pouzdro je natolik specifické, že to prostě nazakamuflujeme...

Odesláno
máme k dispozici B-Uhren pouzdro.... tak asi všichni... pokud nebudeme za kašpárky co narvou do B-Uhren pouzdra číselník Prim Diplomat :D To pouzdro je natolik specifické, že to prostě nazakamuflujeme...

To je prave ten omyl, mame pouzder tolik, co nabizi steinhart!

A na silenou korunku, pekny pouzdro pro oblekovky...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
To je prave ten omyl, mame pouzder tolik, co nabizi steinhart!

A na silenou korunku, pekny pouzdro pro oblekovky...

Tohle se tak intenzivně prodávalo, že to Steinhart vyprodával po 250euro/ks :) (všechny modely s tímhle futrálem!) Do oblekovek nejdu :)

Odesláno
Tohle se tak intenzivně prodávalo, že to Steinhart vyprodával po 250euro/ks :) (všechny modely s tímhle futrálem!)

A to možná bude naše výhoda, ne? jestli mu tam mašiny a díly stojí...bude to levnější :-)

Odesláno
A to možná bude naše výhoda, ne? jestli mu tam mašiny a díly stojí...bude to levnější :-)

Koukaj Roubíček, koupěj tenhle tepich... je lacinej, sice se vám nehodit, sice se vám nelíbit, ale je lacinej :)

Odesláno
Koukaj Roubíček, koupěj tenhle tepich... je lacinej, sice se vám nehodit, sice se vám nelíbit, ale je lacinej :)

Hele onione zidovske anekdoty ti jdou ale dobre :thumbsup_anim:

Odesláno

Hranaté pouzdro je zašlapané do prachu, koukám. O gigantické kulaté b-uhren nemám zájem, budu to zatím sledovat za bukem.

Gorg: Nenech se vyprudit, návrhy zde dělá minimum lidí o to více se cení někdo s odvahou to sem vytapetovat.

Odesláno
a nedopadlo to, že? Tak proč to nezopakovat :D :D

Jo jenze ty to tlacis silou k B-uhren, protoze chces mit vsechny na svete a otevrit si muzeum jako ma cigi v Novym meste... :thumbsup_anim:

teda cigi s Accutronem...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...