Přejít na obsah

Steinhart Chronomag LE

tak která varianta .. číselníku který vyhrál v minulé anketě?  

19 hlasů

1. 1. Tak který? str. 30

• D1
      0
    • D2
      1
    • D3
      1
    • D4
      1
    • D5
      7
    • D6
      2
    • D7
      0
    • D8
      0
    • D9
      7

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
Já bych se černé datumovce s bílým potiskem (to celé na 6tce nebránil) ... jak správně píšeš, datumu je třeba.. :) proto vzniklo i tohle vlákno : http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry215750 kde řeším problém "jaké datum" :)

No jen nezapomen, ze se neplanuje pouzit tak velky kalibr jako jsou in-housy v BP ci Senator NP, takze pri velikosti pouzdra 44mm a pri pouziti tech ETA, bude datum umisteno priliz k centru hodinek a to asi pekne nebude a uz vubec ne nenapadne...

• Odpovědi 616
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Mně by zajímalo, kolik jsou ti kteří hlasují pro Unitas ochotni zaplatit :) Já s tím problém nemám, ale někteří co se tady na tom odílejí mít ten problem můžou... pokud tedy nebude unitas s centr. vteřinovkou lacinější než ETA :) Pokud se vybere z finančních důvodů ETA tak by mně zajímalo jak by hlasovali ti, kteří volili dýnko s průhledem :) Ono na unitasu toho není moc k pokoukní, asi stejně jako na 2801 a to nemluvím o 2824 :) O schizoidní kombinaci "broušené" pouzdro (nemělo být spíše napsáno pískovan?) a preferované ručky... no, třeba se u toho posledního mýlím a bude to pěkné...

Z mého pohledu je Unitas hezký strojek a pokud bude mít úpravu na centrální vteřinovku, tak se mi líbí moc.

Ptal ses na ceny, tak tedy konkrétně:

1. Unitas s centrální vteřinovkou a průhledem - jsem ochoten dát to, co stála tehdy ta Steinhartí limitka (55 kusů nebo kolik jich bylo). Do té jsem nešel jen kvůli průměru hodinek.

2. Unitas s 2824 bez průhledu - jsem ochoten dát o 200 EUR více, než stojí standardní model. Ten drobný příplatek mi za individualizaci číslem, nápis Chronomag, odlišnou barvu ciferník (ta temněmodrá by byla fajn) a ruček dle našeho přání, stojí.

Jaký je rozdíl mezi pouzdrem broušeným či pískovaným, to nevím. Prostě nechci lesklé, chci matné.

Odesláno
prosím tě, to tady zaznělo jen asi v úrovni offtopicu :) nemyslím si, že by to bylo průchozí ... budu si prostě muset pořídit buď ty Glashutte a nebo BPčka :)

Tak tos mne uklidnil. Tady uz totiz padlo tolik silenych navrhu (od Gorgova Cerveneho barona pres ceske napisy, spojenecke barvy atd.), ze jsem si nejak nebyl jist... ;)

Prubeh hlasovani ukazuje jisty smer limitky. Akorat si nejsem jist, jak se z toho daji poznat skutecna prani zajemcu o limitku od pouhych pozorovatelu... Mam trosku pochybnosti, ze skutecnych koupechtivych zajemcu je (minimalne) 48, jak je v tuto chvili ukazano v hlasovani....

Odesláno

ach jo, původní premisa limitky byla"cena u ceny standardních modelů" ..To asi limitka s 55 ks nebyla, že? Já sám dnes lituju, že jsem si tu limitku nekoupil, ale prostětady asi lidi na cenu té 55 kusové l.e. neseženeš, takže

a) tuhle tvrdošíjnou myšlenku opustit a nebo za b ) se domluvit s menší partičkou jako já a nechat si udělat limitovanější limitku za vtší peníz :)

k tomu pískovanému pouzdru otázečka: Máš ho už na nějakých hodinkách, nosil si ho?

Odesláno
Tak tos mne uklidnil. Tady uz totiz padlo tolik silenych navrhu (od Gorgova Cerveneho barona pres ceske napisy, spojenecke barvy atd.), ze jsem si nejak nebyl jist... ;)

Prubeh hlasovani ukazuje jisty smer limitky. Akorat si nejsem jist, jak se z toho daji poznat skutecna prani zajemcu o limitku od pouhych pozorovatelu... Mam trosku pochybnosti, ze skutecnych koupechtivych zajemcu je (minimalne) 48, jak je v tuto chvili ukazano v hlasovani....

no to si buď jistý, že 48 lidí si limitku nepořídí a ani o tom ve zkutečnosti neuvažuje :)

Odesláno
Pískovaná byla zrovna ta 55 kusová limitka, všechny laco a pilotky archimede.

jo, správně VŠECHNY :) a to je možná jeden z důvodů proč říkám zamysleme se nad tím :) Mohu posloužit porovnáním leštěného pouzdra Azimuth, pískovaného Laco a leštěného "mirror" (jak se používá v nožířství) u Steinhart Gold l.e. .... proto se vždycky ptám "viděl si to?" ...

Odesláno

Tak jsem slepej, ale připadá mi na fotkách že Azimuth má pouzdro broušené, Steinhart Gold LE taky až na lunetu, kterou má leštěnou.

Kartáčování a broušení beru jako že je to stejné.

Odesláno
tak poku považuješ Azimuth a Boky Gold LE za pískované, tak se krutě plteš... a to je právě ono.... možná se vás tady plete víc :)

Ne broušné, tak jako Stowa.

Odesláno

Tohle na fotkách je broušené a nebo kartáčované pouzdro.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

výborně, tak cokoliv s vyjímkou pískovaného beru :) Přesto bych doporučil lunetu leštěnou !!! :D

Proto jsem i psal, že pokud by chtěl někdo úpravu jako má Laco, tak by k tomu leštěné okraje ruček nešly... takhle je to v pohodě, ať už kombinace leštěné a broušené, nebo jenom broušené... lesklý okraj ruček k tomu jde v pohodě :)

Odesláno
tak poku považuješ Azimuth a Boky Gold LE za pískované, tak se krutě plteš... a to je právě ono.... možná se vás tady plete víc :)

Už jsem z toho začínal bejt jelen. Ještě že sem Here hodil ty obrázky, ta debata začala bejt docela surrealistická. Mirror! :D :D :D

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...