Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Zdravim vsetkych spolupacientov :goof:

Myslim ze nadisiel cas na organizaciu dalsieho velkeho zrazu :wine: :cheers: . Termin niekedy v 2. polovici septembra - takze ucast neobmedzia prazdniny a dovolenky. Presny termin, mesto a miesto konania je na diskusiu. Pozvani su samozrejme vsetci clenovia Chronomagu, zahranicna ucast je nadmieru vitana.

Odesláno
  V 30. 6. 2011 v 6:26, 'pato31681' napsal:

Zdravim vsetkych spolupacientov :goof:

Myslim ze nadisiel cas na organizaciu dalsieho velkeho zrazu :wine: :cheers: . Termin niekedy v 2. polovici septembra - takze ucast neobmedzia prazdniny a dovolenky. Presny termin, mesto a miesto konania je na diskusiu. Pozvani su samozrejme vsetci clenovia Chronomagu, zahranicna ucast je nadmieru vitana.

zly napad to neni, len treba brat do uvahy, ze v septembri sa bude zrejme konat globalny zraz chronomagu v cechach. predpokladam ze aj viacero clenov zo slovenska sa tam ukaze.
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)
  V 18. 9. 2011 v 9:02, 'jankoxxx' napsal:

tak co, ziaden zraz nebude? mal by som zorganizovat chronomag brigadu u mna na dome, roboty by bolo pre kazdeho dost :)

Snad by sme nieco mohli zorganizovat v oktobri. Co sa tyka miesta Bratislava bola fajn, je to na diskusiu. K terminu - snad najlepsie cez tyzden - co hovorite na 10-13. oktobra ? A aby to nezostalo len pri reciach - hlasim sa a zakladam zoznam zaujemcov. Samozrejme su pozvany absolutne vsetci clenovia nasho chrono sanatoria.

Slovensky zraz - 10.-13.10.2011, zatial Bratislava :

1. pato31681

Upraveno uživatelem pato31681
Odesláno
  V 26. 9. 2011 v 19:58, 'Alexion' napsal:

tak ked uz fachcim tu na fore tak dojdem pravdepodobne aj ja

to urcite dojdi, damasko by som si obzrel nazivo :) nezabudnite sa pisat na zoznam pani

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...