Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

myslim ze je to na kazdom z nas co zoberie, ale urcite ostatni ocenia ked kazdy zoberie co najviac. t.j. kludne mozes zobrat co sa ti zmesti na ruky (po laket!!) :D

Odesláno

Mozno sa mi tiez podari zastavit sa...

Ak zoberiem so sebou aj kusky, ktore tu ponukam v predajnom vlakne na predaj, nebudem vyzerat ako nejaky potulny predavac? :rolleyes:

Odesláno

rango: dufam ze ich mas namontovane z vnutornej strany kabata a budes ich nalezite predvadzat !! :D nie vazne, fakt je to uplne jedno, nejsu ziadne podmienky, pravidla, nic, vsetko je uplne na kazdom, takze smelo dones co len chces :speak_cool:

tomtur: :thumbsup_anim:

Odesláno

Ďakujem páni, bolo fajn, už viem že IWC si na svoju ruku nekupim, zopár kúskov bolo super a niekto mi vypil nealko pivo. Rád som vás videl naživo.

Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2

post-11545-133840551732.jpg

post-11545-133840553931.jpg

Odesláno (upraveno)

super bolo ! pridavam nejake foto ;) (viac na hodinkomanii)

tomtur: to pivo som ti mozno vypil aj ja, boli tam dve, asi sa nam to nejako prehodilo... ved si mohol kludne pokracovat mojim :D

enslow: pri zaverecnom zuctovani bolo vsetko v poriadku, nelam si hlavu za jedno pivo... ;)

post-22327-063855900 1338447629.jpg

post-22327-098720800 1338447635.jpg

post-22327-065041700 1338447640.jpg

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Vidim ze bolo super dokedy to trvalo . Som musel zostat trcat v praci(asi 200M odtial) s hodinkami. Nevadi dufam ze nabuduce vide cas . Dakujem za fotky .

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...