Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Budvar je fajn, aj patronsky bol dobry, ale bola tam tma a najzabavnejsie boli cigy vonku, bo vnutri bolo <> pocut a aspon vonku davalo zmysel povedat viac ako 5 viet...

Taaaakze preto sa mne aj tak najviac pacila marianka. Je to v prdke, takze clovek ma pocit ze vypadol na dedinu, sme tam sami sebe, nikto nezmizol jak prd z gati kvoli zene, detom a pod, lebo to bolo proste daleko a tak sa radsej aj rychloodchadzaci podujali zostat... A jedlo bolo dobre, zamiloval som sa tam do ploprofov, odviezol kuba autom dom, takze tentokrat mam asi odvoz a budem jak salaaat :) a maju stupavar (dobre si spominam, ze?) co je v podstate pre mna asi najlepsie pivo. Btw Ladove Pivo - prepisatelne ako LP dava dokopy utvar pripominajuci krigel, co je jasne znamenie ze treba ist na pivo. Do Marianky! A keby nahodou niekto tvrdil ze to je daleko-v bratislave stoji taxik 5 korun vsade, takze uplne ze pohuodka. A aspon ukazeme ceskej uderke ze mame aj vidiek, nielen to multikulturne velkomesto so šalinou.

Odesláno

Tomáško odvoz máš a Marianka bola mega dobrá ..výborne jedlo klud a majitel je tiež chronomagor :D

A som zato aby sa českej smotánke ukázal slovenský vidiek :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...