Vladar91 Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Ahoj, Měnil jsem lunetu a narazil sem na nesrovnalost z počtu zubů. Původní luneta bondovek z roku 2000 má 120 kliků. Nová skoro NOS (vypadá origo) má ale 60. Je to možné? Pro srandu přidávám fotku mých 3 vložek - ta nejvíc vybledlá je původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Ahoj, ano, je to možné. Také jsem na to už narazil u těch svých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 (upraveno) Je to tak, taky jsem narazil na obe verze a obe byly origo. Muj odhad je, ze ty 60 jsou servisni lunety uz... Edit: ty vlozky jdou vymacknout a prehodit, takze staci zvilit kombinaci luneta/vlozka ktera ti vyhovuje. Vlozku pak nalisuj do lunety, az je nacvakla v pouzdre, abys idealne naladil trojuhelnik na index. Upraveno 16. listopadu 2022 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 17. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 V 16. 11. 2022 v 9:09, Seamaster napsal: Je to tak, taky jsem narazil na obe verze a obe byly origo. Muj odhad je, ze ty 60 jsou servisni lunety uz... Edit: ty vlozky jdou vymacknout a prehodit, takze staci zvilit kombinaci luneta/vlozka ktera ti vyhovuje. Vlozku pak nalisuj do lunety, az je nacvakla v pouzdre, abys idealne naladil trojuhelnik na index. Ta nová vypadá jako servisní takže asi máš pravdu. Jinak 60 nebo 120 je jedno stejne se s ni strašně špatně otáčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Ja mam bondovky 2531.80.00 z roku 1996 a luneta ma taky 60 kliku. Troufam si tvridm, ze by mohla byt puvodni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se