Robert Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2022 Zdravím Vás kolegovia. Vlastním model Seamaster Diver 300m. na modrom kaučuku no a včera večer sa mi stala taká nemilá nehoda. Pri odkladaní hodiniek na noc som nechtiac odtrhol takú tú zaisťovaciu kaučukovú sponku /neviem ako sa to nazýva odborne :o))/ s nápisom "seamaster". Slúži na zachytenie konca remienka po zapnutí. Sú tam dve. Prvá je na pevno, je súčasťou remienku no a tá druhá, pohyblivá sa mi odtrhla. Volal som dnes ráno do Bratislavského Auparku k AD, kde mi bolo povedané že spomínaná závlačka je samozrejme iba súčasťou remienka /čo som aj predpokladal :o))/ ktorý ale stojí cez 400 Eur a okrem tohto drobného, viac - menej estetického nedostatku mu v podstate nič nechýba....Ja som ale detailista a celkom mi to vadí....zároveň ale nemám chuť kupovať nový remienok....Poznáte nejaké riešenie ktoré ma ešte nenapadlo? :o)) Zvážil som už: Opravu: príde mi to neopraviteľné....myslel som na zalepenie ale obávam sa, že to nebude držať vzhľadom na to, že to je prakticky neustále namáhané.... Nový remienok: zdá sa mi to zbytočné a drahé... Nový aftermarket remienok: to sa mi nepáči, nechcem.... Riešil ste už niekto podobný problém? Možno, ak by mal niekto toto na predaj z rovnakých hodiniek v dôsledku iného, závažnejšieho poškodenia remienku... Budem vďačný za každú radu alebo pomoc. Ďakujem, s pozdravom Robo. PS: Ja viem, je to taká blbosť, ale celkom dosť ma to hnevá :o))
TomNguyen Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2022 Na to není pomoc, buď to zaslep ale jak je poddajná guma tak ti to stejně za chvilku rozlepí/ případně tam bude svár, a pokud jsi takový detailista jak tvrdíš, tak ti to bude taky srát. Anebo tam hodit jiný z jiného řemenu, to by ti někdo tady odsud mohl dát/prodat, ale nebude tam omega a nemusí úplně sedět odstín Pokud jsi OCD anál, tak vypláznout 400 EUR nebo koupit případně nějakou aftermarket kopie
Robert Odesláno 18. listopadu 2022 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2022 Áno, keby to mal niekto napríklad na predaj z dôvodov ktoré som spomenul na začiatku, to by bolo z môjho pohľadu ideálne riešenie. Myslím si ale, že takého človeka nájsť bude ešte väčší problém ako tá oprava... :o)) Ale tak počkáme a uvidíme...možno sa tu nájde šikovný kolega s rozumným riešením :o)))
Bembeg Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2022 Tak to odnes na reklamaci běžná záruka je 5let a uvidíš.... třeba ti to uznaj.
Robert Odesláno 18. listopadu 2022 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2022 Myslím že kaučukový remienok budú brať ako spotrebný materiál a ťažko dokážem, že som s tým niekde nezavadil a neroztrhol som si to sám...teda aspoň ja, keby som bol AD by som takto argumentoval :o)) Ale za opýtanie nič nedám... môžem to skúsiť :o))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se