Ota Janeček Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Zdědil jsem tyto hodinky a již několikrát jsem byl přesvědčován "znalci",že se jedná o fejk.Nejsou to ani Moonwatche ani Reduced.V katalogu Omegy jsem je nenašel.Jinak šlapou dobře a i po vymáchání v bazenu nedělají problémy.Existuje někde přehled vyrobených typů nebo dá se podle nějakých znaků (číselného značení) určit zda se jedná o Omegy event.jaké?Průměr lunety je 37mm vzadu pod logem mořského koníka je č.58760628 .Díky za radu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Zda to jsou fejky ci nikoliv zarucene zjistis az po otevreni hodinek, ale pri beznem pohledu bych rekl, ze jde o Speedmaster Reduced 3510.50.00. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ota Janeček Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Zda to jsou fejky ci nikoliv zarucene zjistis az po otevreni hodinek, ale pri beznem pohledu bych rekl, ze jde o Speedmaster Reduced 3510.50.00. Prodavač v obchodě s Omega hodinkami mě přesvědčoval,že Reduced nemají na ciferníku čísla ale jen vyznačení jejich polohy čarami.Tady je značení po pěti minutách a to tam údajně nemá být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Giganticke fotky, urcite te za ne brzo nekdo zprca... Jinak tohle jsou 3510.50 Omega Speedmaster automatic , r.v. bych videl dle SN nekdy kolem roku 1999-2000. Jestli jsou prave spise az po otevreni, ale me se zdaji dle fotek prave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Prodavač v obchodě s Omega hodinkami mě přesvědčoval,že Reduced nemají na ciferníku čísla ale jen vyznačení jejich polohy čarami.Tady je značení po pěti minutách a to tam údajně nemá být? Ve kterem obchode Omega ? Mrkni se sem (stranky Omega) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ota Janeček Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 A ještě jeden argument uváděl jako znak toho,že to Reduced nejsou.Luneta je prý velka.Reduced mají dle něho jen 35,5mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Giganticke fotky, urcite te za ne brzo nekdo zprca... Uz jsem je zmensil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 (upraveno) Prodavač v obchodě s Omega hodinkami mě přesvědčoval,že Reduced nemají na ciferníku čísla ale jen vyznačení jejich polohy čarami.Tady je značení po pěti minutách a to tam údajně nemá být? Co to bylo za obchod, abych věděl, kam nechodit. Ten prodavač byl nějak mimo, samozřejmě tam čísla mají být. Upraveno 26. prosince 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ota Janeček Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 A ještě jeden argument uváděl jako znak toho,že to Reduced nejsou.Luneta je prý velka.Reduced mají dle něho jen 35,5mm. V obchodě na Václavském náměstí.Viděl jsem ,že prodávají značku,tam jsem tam zašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ota Janeček Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Uz jsem je zmensil Děkuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 V obchodě na Václavském náměstí.Viděl jsem ,že prodávají značku,tam jsem tam zašel. Jsou dva typy, podívej se sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Podle me ti rekl pitomost, ty desitkovy cisla tam urcite patri, viz foto...zdroj internet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ota Janeček Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Ve kterem obchode Omega ? Mrkni se sem (stranky Omega) Díky za odkaz.Koukám,ža vzhledově sedí až na ten rozměr.35,5mm.37mm ať měřím jak měřím a sklíčko je z tvrzeného plastu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Díky za odkaz.Koukám,ža vzhledově sedí až na ten rozměr.35,5mm.37mm ať měřím jak měřím a sklíčko je z tvrzeného plastu. Jestli ty neměříš lunetu. U některých hodinek (třeba Orlíky) bývá o fous větší než pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ota Janeček Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Jsou dva typy, podívej se sem. Díky.Ty Moonwatche jsem měl na prodejně v ruce.To jsou budíky jak hrom.ale Reduced neměli,tak jsem neměl možnost to porovnat.Vypadají stejně jen mě mate ta velikost ciferníku.Všude udávají 35,5mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ota Janeček Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Jestli ty neměříš lunetu. U některých hodinek (třeba Orlíky) bývá o fous větší než pouzdro. Měřím to následovně.Doufám,že mě za tu fotku někdo nezpr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ota Janeček Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Co to bylo za obchod, abych věděl, kam nechodit. Ten prodavač byl nějak mimo, samozřejmě tam čísla mají být. Je cca 50m pod kinem Blaník.Značkové hodinky,šperky atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Doufám,že mě za tu fotku někdo nezpr.. Zmensil jsem Ti to, ale doporucuji precist toto tema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ota Janeček Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Podle me ti rekl pitomost, ty desitkovy cisla tam urcite patri, viz foto...zdroj internet. To je E-Bay?Tady je dokonce 38mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ota Janeček Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Zmensil jsem Ti to, ale doporucuji precist toto tema. Přečetl jsem a příšte to upravím na těch cca 600 na 800.O.K? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se