Ota Janeček Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Giganticke fotky, urcite te za ne brzo nekdo zprca... Jinak tohle jsou 3510.50 Omega Speedmaster automatic , r.v. bych videl dle SN nekdy kolem roku 1999-2000. Jestli jsou prave spise az po otevreni, ale me se zdaji dle fotek prave. To znamená zajít do značkového servisu a nechat je otevřít.O.K.Tak díky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Je cca 50m pod kinem Blaník.Značkové hodinky,šperky atd. Jo vím, to jsou nějací Srbové nebo Albánci, začínali se šperky, hodinky měli až později. Přečetl jsem a příšte to upravím na těch cca 600 na 800.O.K? Když dáš šířku 640, zůstane fotka ve stejné velikosti bez zmenšení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ota Janeček Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Jo vím, to jsou nějací Srbové nebo Albánci, začínali se šperky, hodinky měli až později. Když dáš šířku 640, zůstane fotka ve stejné velikosti bez zmenšení. Nastavím to v Zoneru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ota Janeček Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Nastavím to v Zoneru Je někde v centru servis,kde by je seriozně otevřeli,vyčistili a vodotěsně uzavřeli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ota Janeček Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Giganticke fotky, urcite te za ne brzo nekdo zprca... Jinak tohle jsou 3510.50 Omega Speedmaster automatic , r.v. bych videl dle SN nekdy kolem roku 1999-2000. Jestli jsou prave spise az po otevreni, ale me se zdaji dle fotek prave. Je možné ,že by tedy Reduced byly jiný,menší typ?Nebo je spíš pravděpodobné,že těch 35,5mm je měřeno nějak podivně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2008 Takze Otiku doporucuju pouzivat fci Hledat... autorizovane servisy jsou v Praze tusim dva, Dusak a Carollinum, v Brne Hanak. Hodinky meris pekne, ale Omega snad uvadi rozmer dle prumeru dynka, ne tela hodinek... a prave proto se udaje casto lisi, podle toho, jak to kdo meri...nevim teda k cemu ti to je, pac verim ze rozmery budo mit i fake hodinky spravne... Reduced je mensi typ a ten mas ty. Mensi uz pokud vim nejsou. Reduced jsou hlavne narozdil od puvodnich moonwatch automaty. Je to vse v tom linku, co sem daval Kamil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ota Janeček Odesláno 27. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2008 Takze Otiku doporucuju pouzivat fci Hledat... autorizovane servisy jsou v Praze tusim dva, Dusak a Carollinum, v Brne Hanak. Hodinky meris pekne, ale Omega snad uvadi rozmer dle prumeru dynka, ne tela hodinek... a prave proto se udaje casto lisi, podle toho, jak to kdo meri...nevim teda k cemu ti to je, pac verim ze rozmery budo mit i fake hodinky spravne... Reduced je mensi typ a ten mas ty. Mensi uz pokud vim nejsou. Reduced jsou hlavne narozdil od puvodnich moonwatch automaty. Je to vse v tom linku, co sem daval Kamil. Jo.To by vysvětlovalo ty rozdíly a díky za radu ! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua007 Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 Já osobně doporučuji servis Dušák. Já mám s tímto servisem bezproblémové zkušenosti. Sice vysší ceny, ale zase kvalitní servis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Je možné ,že by tedy Reduced byly jiný,menší typ?Nebo je spíš pravděpodobné,že těch 35,5mm je měřeno nějak podivně? jsou to normalni reduced - at jsem u nich meril jak jsem meril 35.5 jsem nikdy nenameril a mel jsem je kupovane u omegy se vsemi nalezitosmi - nikdy jsem ten rozmer udavany na strankach omegy nepochopil. jinak jsou to bezvadny hodinky - uzivej si je http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry185867 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se