Přejít na obsah

Timex Humvee

Gilius

Doporučené příspěvky

Pokud by ještě někoho zajímalo...

Asi před pěti lety jsem je dostal darem...Po roce a pul kazdodeniho noseni se projevil klasický neduh všech hodinek značky Timex, se kterými jsem měl co dočinění - upadla vrchní část hodinek jakoby "přilepená" pouze čtyřmi umělohmotnými kolíky.

Nylonový pásek také nepřežil ale to by nebyl takový problém. Jinak jsem byl spokojen ale pokud mám srovnávat se svými nynějšími MUDMANy tak zde TIMEX jasně prohráva a po dvou letech co mám G-SHOCK MUDMAN na nich skoro neni poznat opotrebeni.

Zde nejake fotecky po tom co jsem humvee vyhrabal ze šuplíku..omlouvam se za kvalitu

post-6140-1235672077.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

já je tak dlouho nemám,takže nevím......ale máš taky I.generaci....jen jinou barvu.

Tak ted tu prohlizim fotku od kolegy na predchozi strance a tam se zdaji byt opravdu zelezne, ale takhle ty moje nikdy nevypadaly a to koliky byly taky poskrabane - ani znamka zeleza...takze mozna se vyrabely tak i tak...

Odkaz ke komentáři

Tak ted tu prohlizim fotku od kolegy na predchozi strance a tam se zdaji byt opravdu zelezne, ale takhle ty moje nikdy nevypadaly a to koliky byly taky poskrabane - ani znamka zeleza...takze mozna se vyrabely tak i tak...

....to mne zajímá...asi písnu do Timexu :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

...klasický neduh všech hodinek značky Timex, se kterými jsem měl co dočinění - upadla vrchní část hodinek jakoby "přilepená" pouze čtyřmi umělohmotnými kolíky...

Nechce se mi verit. Kolikrat se ti to stalo?

G-shock jsou urcite trida sama pro sebe, o tom zadna. Ale Timex je taky gut! Mam sice zkusenost asi jen se ctyrma, ale prodaval jsem je ve sportu a reklamace od triatlonistu byli pouze na plastove prezky a remeny. A ze ti jim davali zabrat!

Odkaz ke komentáři

G-shock jsou urcite trida sama pro sebe, o tom zadna. Ale Timex je taky gut! Mam sice zkusenost asi jen se ctyrma, ale prodaval jsem je ve sportu a reklamace od triatlonistu byli pouze na plastove prezky a remeny. A ze ti jim davali zabrat!

Stalo se mi to na jednech Ironmanech - typ uz si nepamatuju, ale opravdu neco podobneho jako tu pisu u tech Humvee...Je tedy pravda, ze ty jsem mel nesrovnatelne dele. Potom co si pamatuju kamarad mel jedny Ironmany-docela vysoky model a hned v prvnim roce mu odesly predni dve tlacitka...to je moje zkusenost. Ale jinak aby to nevyapadlo, ze tady na ne jen nadavam, naopak za tu cenu velice dobre hodinky.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Teď se mi zadařilo na Aukru a jsu spokojen - můj první Timex. Možná jsem čekal naživo ještě větší extrém, resp. v hnědé versi design tak nevynikne? Ale to se poddá. Oni by se pak asi i kvůli rozměrům nedaly dost dobře nosit:-) Jinak potvrzuji zde někde napsaný postřeh, reflex podsvícení displeje při naklopení je super. Do přírody ideal, pro denní nošení by mi vadilo rozmístění údajů na displeji i jejich velikost, stejně jako nečistoty držící se na zapuštěném displeji, byť chápu, že je to daň za jeho ochranu.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Takže...ehm....když se tu neprodaly,začal jsem je zase nosit. Ten Velcro strap je děsnej,páře se a "pelichá"........neporadíte mi,nějaká dobrá duše,co na ně dát místo něho???? Nemáte nějakou invenci,nápad????? Čím ujetější,tím líp.....jsou to hodinky jak z nějakého scifi filmu,takže......... :)

Odkaz ke komentáři

No nevím s těma Timexama mám skušenosti negativní. Někdy v 90 letech Timex Ironman Triathlon (stejný nosil Clinton) po nějaké době upald a již se nenašel čudlík mode(tím pádem manipulece na prd), řemínek kaput taky hodně rychle. Atour. prodejce mi tenkrát řekl,že opravují jen u nich zakoupené hodinky a já je dotáhl už ani nevím vodkud. Takže velké - . Před cca 4 lety Timex Expedition chronograph po pár měsících škráblé sklíčko(moje blbost) a teďkonc se jaksi nevracejí ručičky chronographu do svejch pozic a při vynulování jsou každá kde se jim zrovna zlíbí. U něčeho co se nazívá Expedition bych čekal nějakou odolnost. Musím jim jen přiznat vodotěsnost bo do žádnejch nenateklo. Jo dřevorubec nejsem takže hodinky moc tvrdou službu nemají. Sorry za poněkud of topic.

Odkaz ke komentáři

Jinde to jo, jen jsem chtěl říct, že Timex vydrží prd a srovnávat jekejkoli Timex třeba i Humvi s gečkama je asi blbost. Kor když kouknu na mudxmanovi chuděry. A to nepsal nic o nějakých hard testech. :P

mno....hehe.....já své Humvee nechal přejet autem,mrazil je,vařil je,nechal pokousat(viz vlákno s recenzí) a člověče,nic....je škrábanec po tom kousnutí(ten zub ale prasknul,zlomil se)....tak nějak nevím,ale srovnání rozhodně snesou..... ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...