Harry01 Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Zdar spolupacienti. Dnes dostali moje SKX007 a 009 mladšího bratránka. Vodotěsnost "jen" 100m, korunka už není šroubovací, zato ale natahovací + hacking. Průhledné dýnko proti plechovému, věc zvyku nejspíš. Škoda jen, že s tou Lumi si Seiko nedalo práci taky na lunetě, která jinak ale vypadá báječně, asi jsem se moc rozmaznal se Squale Atmos GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Super poměr cena / komplikace / výkon. Má luneta 24 poloh? Mimochodem Lumi lunetu nemají ani Rolex GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Moc pěkný kousek, jako daily s něčím navíc ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Luneta je volne otocna, bez poloh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 8 minutami, Harwey napsal: Luneta je volne otocna, bez poloh. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry01 Odesláno 3. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 5 hodinami, Vit napsal: Super poměr cena / komplikace / výkon. Má luneta 24 poloh? Mimochodem Lumi lunetu nemají ani Rolex GMT. Ani Rlx ani me Tudory, vim. I proto jsou Squale spestrenim nicmene ted dostanou vic wrist time pri kancldajvingu Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam.svi Odesláno 31. května Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května Pár dní zpět jsem pořídil stejný kousek, takže alespoň můžu tohle vlákno trochu oživit Sem tam to nelícuje a řemínek není žádný luxus, ale za tu cenu splní co mají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se