Lookyn Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 V 23. 1. 2023 v 18:00, matejcaha napsal: Ja to mam trochu podobne. Mam dva kluky, tak kazdy ode mne dostane "bitcoin, rolady a byt" az budou mit trochu rozum. Cekat na to az exnu mi nedava smysl. Chci aby meli dobry start do zivota a jestli to vsecko prodaj nebo budou pouzivat bude ciste na nich. Nechceš mě adoptovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 před 45 minutami, Lookyn napsal: Nechceš mě adoptovat? Posli mi CV-cko, jsem dost vybiravej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 Co se týče nějakého hodinkového portfolia, který teď aktuálně mám a s klidným svědomím bych ho odkázal další generaci, tak je to: 1. Rlx suby ND plecháče 2. Vintage Rlx DJ bico, klasika 36 3. Cartier Tank (v klasických rozměrech) Co se týká nějakéjo perfect tria jenom pro mě, tak si poslední dobou hraju s myšlenkou, že si fakt nechám jen to perfect trio a všechno ostatní prodám V takovém případě by to byly: 1. Vintage Rlx DJ bico, klasika 36 2. Cartier Tank (v klasických rozměrech) 3. ?Nějaké levné divery? - Tady je to komplikované, jelikož nic nevyhovuje mým kritériím až je najdu, dám vědět a snad odejdu do chronodůchodu s perfect triem (zatím na této pozici mám skx007) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se