Joe75 Posted January 21, 2023 Report Share Posted January 21, 2023 Ahoj kluci, co říkáte na nové ProTrek 6900? Máte je někdo? Viděli jste je naživo? Viděl jsem je na e-shopu Helvetie a už jsem implusivně šahal po kreditce. Zatím jsem to ustál, ale nevím nevím jak to dopadne. U mě vítězí oranžová verze! Joe https://www.helveti.cz/casio-protrek-prw-6900yl-5er Link to comment Share on other sites More sharing options...
orol Posted January 22, 2023 Report Share Posted January 22, 2023 Naživo jsem je neviděl, na obrázcích jsou mimořádně hnusné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe75 Posted January 23, 2023 Author Report Share Posted January 23, 2023 Jasně, dizajn je fakt divnej. Taky nevím, jestli jsou jen ošklivý, nebo tak ošklivý až jsou hezký Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragys27 Posted January 27, 2023 Report Share Posted January 27, 2023 U hodinářů z Ostravy o nich psali: https://www.hodinky-365.cz/blog/casio-protrek-prw-6900-recenze Takhle na fotkách na mě působí nejlépe ta oranžová varianta. Jinak nevím, co si o tvaru pouzdra myslet. Chtělo by to vidět je naživo a zkusit na ruku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe75 Posted February 1, 2023 Author Report Share Posted February 1, 2023 Ahoj, děkuju za článek. Netušil jsem o něm. No - musím omrknout, jestli je u nás na Brně někde nemají. J. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragys27 Posted February 2, 2023 Report Share Posted February 2, 2023 @Joe75Není zač. Jestli je někde budou mít a uvidíš je, dej vědět jaké jsou ve skutečnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
st8ball Posted February 5, 2023 Report Share Posted February 5, 2023 Podle fotek se mi líbí. I kvůli tomu tvaru. Osvěžení ProTrek řady. Jen ten malý nůž mi přijde až příliš "výslovný". Jako když někdo řekne vtip a pak ho ještě vysvětlí. Drobnost, ale bojím se, že by mi to tahalo oči. Odesláno z mého POT-LX1 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts