bromep Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Pro pobavení zasílám pár fotek do čeho se po novém roce s chutí vrhnu. Š.koda že nejsou komplet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mechano Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Pro pobavení zasílám pár fotek do čeho se po novém roce s chutí vrhnu. Š.koda že nejsou komplet Nevím kdo jsi, jen podotknu, že by se to nemělo kurvit, takových hodin zas tak moc není. Pokud jsi restaurátor, omlouvám se předem.
bromep Odesláno 29. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Nevím kdo jsi, jen podotknu, že by se to nemělo kurvit, takových hodin zas tak moc není. Pokud jsi restaurátor, omlouvám se předem. Neboj, jsem první, kdo by to měl vědět. Jelikož nejsou kompletní (chybí přední ciferníková deska), tak jen běžná konzervace. Nedá mi ale nezprovoznit ten flašinet- spravit díry v měchu, doplnit 3 píšťaly.... Vlastně když takhle ležely v depozitáři 100 let , tak tam mohly ležet dál. Ale občas si beru do dílny nějakou lahůdku pro potěchu. Máme tam ještě jedny podobné ale se zvonkohrou s 16 skleněnými zvonky. Bohužel v podobném stavu, což je pro sklo fatální, takže půlka jsou střepy. Vlastně ještě jedny s flašinetem, ale poloviční velikosti a taky vrak
mechano Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Neboj, jsem první, kdo by to měl vědět. Jelikož nejsou kompletní (chybí přední ciferníková deska), tak jen běžná konzervace. Nedá mi ale nezprovoznit ten flašinet- spravit díry v měchu, doplnit 3 píšťaly.... Vlastně když takhle ležely v depozitáři 100 let , tak tam mohly ležet dál. Ale občas si beru do dílny nějakou lahůdku pro potěchu. Máme tam ještě jedny podobné ale se zvonkohrou s 16 skleněnými zvonky. Bohužel v podobném stavu, což je pro sklo fatální, takže půlka jsou střepy. Vlastně ještě jedny s flašinetem, ale poloviční velikosti a taky vrak Tak ti přeju příjemný ladění.............
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se