IGGI Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit jak se dá ověřit pravost hodinek Omega Constellation Day-Date ?? Jedná se o kousek, který jsem našel na HRONO24 ( https://www.chrono24.cz/omega/constellation-manhattan-bezel-18k--id27573880.htm ). Zaráží mě, že luneta i ciferník jsou opatřeny stejněřímskými číslicemi, hledal jsem podobné hodinky v portfoliu OMEGA, ale nenašel. Ani výrobní číslo, které prodejce uvádí mi nic neříká. dík Iggi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Powerslave Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Ty hodinky jsou celý divný, ciferník mi přijde že je z původně z úplně jiných hodinek, korunka je bez loga omega(takže hádám že originál to nebude). Prodejce přímo píše že tah originál není(- Bracelet very good replacement.) A nepřišel jsem na to kde tyhle Day-Date hodinky zobrazují den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IGGI Odesláno 4. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 dík za názor, mám ten samý pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simonceli Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Na tom chronu raději jen od ověřených prodejců, poslední dobou tam lidi prodávaj i šlupky z aliexpresu mi přijde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se