Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Panove vsem velke diky za krasne reakce-omlouvam se za opozdenou odpoved,ale musel jsem ten nakup a hlavne obrovske prekvapeni z provedeni hodinek-pred koupi jsem je nevide zive-jit trochu zapit---odpoved pro ONIONA-pri nakupu cehokoli at motorek .auta,hodinek koupim pouze to,co me okamzite a naplno zaujme-u tehto IWC to bylo jinak-kdyz jsem je videl poprve,rekl jsem si to je osklivy a reakci manzelky zde nemuzu ani popsat-koukam podruhe,potreti a myslim si -oni jsou hezke-za ctrnact dni uz byly krasne a tak jsem zacal shanet-to co prislo mi doslova vyrazilo dech-necekal jsem takovou hloubku cif. a nadherne zpracovani-je to o cca 200% vic nezli jsem cekal-nenasel jsem na netu fotky jenz by dokazaly hodinky realne predstavit-potreboval jsem pro svuj pocit vetsi hodinky a vahal jse mezi temito a Navitimery World-pro IWC hralo roli malinko zahada jak vlastne v realu vypadaji a Worldum u me ubralo doslova zaplaveni trhu falsama-vim ze to neni dobry argument,ale je pravda,ze kdo ma do zadku diru ma Worldy-nebojim se vsak toho , spolecnost to jednou pochopi :wallbash: a ja, az se poradne s Aqatimery seznamim ,zacnu shanet Worldy-Jeste jednou diky Dan

Odesláno
Já to vím přesně,protože to bylo před koupí Spitfirů a zkoušel jsem ty aquatimery i tvoje portofina

Spatna pamet :thumbsdown_anim: byly to ty same.

Vaba :thumbsup_anim:

Odesláno
Spatna pamet :thumbsdown_anim: byly to ty same.

Vaba :thumbsup_anim:

Tak se omlouvám, už to nebudu pít

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...