Lubos77 Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2008 Ahojte, konecne som nasiel forum ny temu hodinky Chcem sa spytat na festiny 16273-5 - tento konkretny model mi padol do oci. Hodinky chcem len ako modny doplnok na ruku, ziadne potapanie ani stopky nevyuzijem, len sa mi paci ako vyzeraju. 150 000 na breitlingy nemam, a z toho co som v kategorii okolo 10t videl sa mi tieto najviac pacia. Co je to vlastne FESTINA ? pozeral som tu trosku forum, ale vela som toho nenasiel. Potrebujem len hodinky ako doplnok na ruku, snad sa za par mesiacov nerozpadnu, pripadne sa nepokazi mechanizmus alebo remen. Mate niekto so znackou skusenost ?
Proteus Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2008 Každé hodinky sú tak trochu modnym doplnkom. Festiny? Ak sa ti páčia tak si ich kúp. Ako tu už viacerí písali, kúp si ich a rýchlo odtiaľto vypadni, lebo si stratený. Kedysi som tiež chcel Festiny. Zdali sa mi super, pekné. Potom som zakopol o toto forum a už som odtialto neodišiel a nakazil sa. A tak teraz nosím na ruke Seiko Alba. Mechanické. A mám z nich radosť ako prvý deň, ked som ich rozbalil. Ja by som festiny nekupil. Zbytočne vyhodené peniaze. Radšej sa pozri po niečom lepšom. Si na fore o hodinkách, hádam viac netreba. veľa šťastia, budeš ho potrebovať.
Návštěvník Tada Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2008 Na mě osobně jsou až moc křiklavé. Jedny Festiny mám a vydržely skoro rok, než se začaly rozpadat a levné nebyly. Podle mě jsou to vyhozené peníze, za 10tis už můžeš mít trošku něco lepšího třeba nějaké quarzky od Tissotu...
grga_pitic Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Jj Lubosi, souhlasim s Proteusem - zkus se treba chvili tady porozhlednout nez vyvalis prachy za takovou znacku jako je Festina... To Proteus - Seiko ALBA - SUPER VOLBA
Proteus Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 to grga_pitic.. Ďakujem. Som s nimi veľmi spokojný. Sú simple a v tom je ich krása. Ako sa hovorí, v jednoduchosti je krása. Moje prvé mechanické, vlastne už druhé. Prvé boli Primky od starého otca, ktoré však pošli. čo teraz pravdaže ľutujem.
Lubos77 Odesláno 31. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 No ja som mal dakedy na ruke stale nejake hodinky, pred asi 12 rokmi som si kupil casio G-shock DW002, take velke umelaky ale doteraz funguju, minuli asi 4 baterky ale kupoduvu stale drzia pokope. Prednedavnom ma ale navstivila sestranica a jej manzel mal na ruke Breitling professional aerospace - no a to uz inak vyzera na ruke, krasne, pravdepodobne kvalitne... ale snivame dalej. Nejako som zacal poskulovat po nejakych kovovych hodinkach, preto sa pytam na tie festiny, ale ako vidim, asi si to este rozmyslim
Lubos77 Odesláno 31. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 No uz mam dost velku hlavu z toho co citam a festiny asi nekupim, co takto tieto ?? Casio WAVE CEPTOR EQW-500DBE-1AVER
grga_pitic Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Lubosi, nechci Ti radit, ale zkus se v klidu porozhlednout co a jak jake sou moznosti, kde co koupit a za kolik, mozna trochu precist i o tom jake jsou mechanicke hodinky, co svym nositelum prinaseji atd. nespechej - chce to cas - asi za ten cas asi tak 50 x zmenis nazor co koupit, ale ver mi ze kdyz tomu das nejaky cas vyberes si s velkou pravdepodobnosti jinak (nechci rict lepe) nez ted. GRGA
Návštěvník Tada Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Lubos77 napsal: No ja som mal dakedy na ruke stale nejake hodinky, pred asi 12 rokmi som si kupil casio G-shock DW002, take velke umelaky ale doteraz funguju, minuli asi 4 baterky ale kupoduvu stale drzia pokope. Prednedavnom ma ale navstivila sestranica a jej manzel mal na ruke Breitling professional aerospace - no a to uz inak vyzera na ruke, krasne, pravdepodobne kvalitne... ale snivame dalej. Nejako som zacal poskulovat po nejakych kovovych hodinkach, preto sa pytam na tie festiny, ale ako vidim, asi si to este rozmyslim Festiny moc kovové nejsou, spíš z nich mám pocit, že to je nějaký obarvený plast, kvalita mizerná... Za 10tis už si můžeš vybrat něco lepšího, než Španělské hodinky s japonským strojkem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se