unimatic_fan Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Prosím zdejší chronoodborníky o názor. Jsou tyhle hodinky fake? Nesedí mi to logo na sponě, zvláštně vypadá i dýnko i písmeno S ve slově Diver`s. Díky předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Fejk jak prase, ruce pryč, takovouhle sponu Seiko nikdy nedělalo, a na hodinkách je toho víc, podívej se třeba na to, že lumi obdélník na vteřinovce je úplně jinde než má být. Plus ten font a navíc jsou takové celkově ocucané, za takovou chvilku co se vyrábějí, to takhle oleštit ani nejde. Lumi bod ala Rolex nemá na Seiko taky co dělat, má být zapuštěný. Na dýnku nevidím nápisy, koncovky tahu plechové. Masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unimatic_fan Odesláno 18. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Super, díky moc za zhodnocení. Ušetřils mi peníze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Jestli to mají bejt 143 tak tam není vrtané pouzdro na osičky,lumi bod jiný,ten nápis na sponě je jasný,lumi bod na vterinové ručce nezasahuje na indexy.... Podle mě fake,ale jsou tu odborníci na SEIKO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Kdyby to prodávali na gumě a nepodělali ten font, tak to možná někdo neznalý koupí. To je na tom nejhorší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Kde to prodávají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 DIVER'B Diverbky teda ještě nemám, do toho asi půjdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unimatic_fan Odesláno 18. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Našel jsem je na jednom bazaru, některé z těch fotek jsem dostal až po vyžádání. Ochota poslat podrobnější fotky by mohla značit, že dotyčný prodávající třeba neví nebo si není jistý, že prodává fake. Hodinky prodával samozřejmě bez papírů a za podezřele nízkou cenu. Inzerát jsem nahlásil podpoře na daném webu. Pro začátečníka jako jsem já je fajn, že se má obrátit pro odborné názory. Moc díky, pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.