Návštěvník Kamil Odesláno 15. listopadu 2005 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2005 Objevil jsem na webu obrázek mých prvních automatických hodinek Seiko. Co já jsem se s nima navyváděl! Opaloval sklíčko zapalovačem a pak házel do vody, namáčel v pivu a jiných lihovinách, házel s nima o zeď... Všechno vydržely a pak jsem je bohužel ztratil
saboter Odesláno 15. listopadu 2005 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2005 Zisťujem o sebe že som vyťažený na "retro" kúsky. Nevie niekto o niečom z podobným alebo identickým dizajnom ako majú tie Kamilové prvé Seiko ??
Návštěvník Kamil Odesláno 15. listopadu 2005 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2005 Zisťujem o sebe že som vyťažený na "retro" kúsky. Nevie niekto o niečom z podobným alebo identickým dizajnom ako majú tie Kamilové prvé Seiko ?? Koukni se na Ebay, hlavně v Anglii se občas objeví. Ceny ale nekřesťanské.
saboter Odesláno 15. listopadu 2005 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2005 Zisťujem o sebe že som vyťažený na "retro" kúsky. Nevie niekto o niečom z podobným alebo identickým dizajnom ako majú tie Kamilové prvé Seiko ?? Koukni se na Ebay, hlavně v Anglii se občas objeví. Ceny ale nekřesťanské. Nemusí byť len Seiko. Hocičo s tým súdkovitým púzdrom. Of course mechanické. Napr. toto je celkom zaujímavé: http://www.luxus.cz/zbozi.php?detail=16265
odklizec Odesláno 7. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2005 Jojo, tyhlety jednou taky poridim a pak si na nich asi vymenim rucicky, aby vypadaly takhle.. S cernym cifernikem myslim vyniknou ty rucicky jeste lip.
Návštěvník Kamil Odesláno 8. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2005 Já už mám ty bílé v oceli doma, je to dárek k vánocům. Když jsem si je zkusil na ruce, definitivně jsem se rozhodl, že si je koupím taky Protože mě čeká stařecká sešlost a chatrnost, pořídil jsem je radši v titanu. Nevíte někdo kde by se dala koupit slušná krabička na hodinky?
odklizec Odesláno 8. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2005 Nevíte někdo kde by se dala koupit slušná krabička na hodinky? No kde asi..ebay Tam jich je plno, zalezi po jakem touzis. Tusim jsem tady uz nekdy daval link na prodejce s peknyma prosklenyma kufrikama z hliniku.
Návštěvník Kamil Odesláno 8. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2005 Já myslel koupit u nás v Česku a v kamenným obchodě a potřebuji krabičku nebo spíš box na jedny hodinky. Ty ocelový Samuraje jsou bez originálního boxu a když je chci dát jako dárek.......
odklizec Odesláno 15. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2005 Dneska mi prisly cerne samuraje, ktere jsem na ebay kupoval jednomu clenovi tohoto fora a musim rict, ze to jsou fakt nadherne hodinky! Kupoval jsem ocelove, protoze titan zrovna nebyl, takze se mimo jine daji pouzit jako solidni zbran Ale diky te hmotnosti clovek aspon nema pocit, ze je to nejaka hracka nebo sunt od vietnamcu. Opravdu velmi povedene hodinky. Za 126GBP vcetne postovneho to jsou super automaty, ktere urcite zaujmou. Uz vidim, ze si je taky koupim. A hned potom si tam dam rucicky z vyse vyobrazenych oranzovych, no to bude parada. Slintam uz ted..
odklizec Odesláno 15. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2005 Jinak perfektni ukazka, jak je ebay super, kdyz jde vsechno OK, prodejce je maximalne korektni a posta zafunguje i v dobe Vanocniho chaosu. Od nakupu po doruceni (z UK) necely tyden! Hodinky jsem vyhral minuly tyden ve ctvrtek vecer, v patek je poslali a vcera uz byly na poste! Dneska jsem je vyzvednul, proste dokonale..
Návštěvník Kamil Odesláno 15. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2005 To je, viď. To musí člověk vidět a osahat in natura! Já jsem dopadl úplně stejně. Koupil jsem je synovi a když jsem je držel v ruce, musel jsem si je taky koupit. A vzhledem k tomu, že Seiko je pro mě srdeční záležitost (moje první automaty, ostatně je mám u nicku), neváhal jsem ani okamžik. Akorát byl trochu problém, sehnat je v titanu za slušnou cenu Mně jdou ze Singapůru, zatím je ještě nemám, budu referovat. Možná bych se pak pokusil o srovnávací recenzi, jestli bude Chronomag souhlasit.
odklizec Odesláno 15. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2005 Ja osobne po titanu netouzim, takze to mam jednodussi. BTW z toho singapuru to jde i s krabickou a manualem nebo bez? Ti britove to posilaji s krabickou. A na celnici pro ne nemusis? Jinak ja jsem si je moc neosahal, protoze nejsou moje, jen jsem zkontroloval, jestli jsou OK. Ale uz na prvni pohled krasne a ta vaha je fakt super. ne ze bych byl masochista, ktery musi na ruce tahat zavazi, ale libi se mi, kdyz hodinky ktere na to ypadaji tak i vazi. Titan by mi asi prisel neadekvatne lehky k dane konstrukci hodinek. Ja jsem na ne mel vzdy spadeno, ale ted specialne mam duvod si je poridit. Trochu mi vadi rucicky, ale to budu resit potom
Návštěvník Kamil Odesláno 15. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2005 Jak někdo trefně poznamenal v jiném fóru: "Můžeš s nimi umlátit mamuta." Jsem na ten titan moc zvědavý, jsou to velké a masivní hodinky a nemuselo by to být pocitově až tak hrozné. Ty bys někoho měl na úpravu ručiček? To by mě zajímalo... Ze Singapuru nebo Hongkongu jsem už kupoval vícero hodinek, spíš levnější modely. Seiko, Swatch, Citizen, teď s těmi Samurai TI to bude skoro deset kousků. Clo nebo spíš DPH jsem platil zatím jednou, na celnici jsem nemusel, zaplatil jsem při vyzvednutí na poště.
odklizec Odesláno 15. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2005 No mel..sebe Dneska mi krome hodinek prisla i knizka "Amateur Watchmaking", takze nakoupim nastroje, rozeberu nejake starsi hodinky a vrhnu se na neco novejsiho. Vymena rucicek nemuze byt vetsi problem a tady je v podstate zjednoduseny navod na ty rucicky u samuraju. Podle mne nic sloziteho. Se spravnyma nastrojem brnkacka
pierre Odesláno 21. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2005 Tak mi nedá, aby som sa nepochválil s tými SEIKAmi SAMURAI, ktoré mi na moju žiadosť objednal odklizec na ebay. Vcera som si ich bol vyzdvihnút na pošte a môj prvý dojem ked som ich rozbalil - "fantastickééé". Sú to krásne, mohutné, ocelové, potapačské hodinky. V skutočnosti vypadajú o 100% lepšie, ako na hocakej fotke, ktorú som videl na nete. Vyšli ma na 126GBP aj s poštovným, čo si myslím je celkom solídna cena. Pôvodne som bol tiež zapojený do akcie PRIM Linea l.e., ale ako som už spomínal v inej diskusii, nečakané rodinné udalosti mi moje plány zmarili. Tak som si doprial aspon tieto samuraje. Touto cestou by som sa chcel ešte raz poďakovať odklizecovi za ochotu, spoluprácu, a hlavne za dôveru. P.S. Želám všetkým členom tohoto fóra PRÍJEMNÉ PREŽITIE VIANOČNÝCH SVIATKOV A VŠETKO DOBRÉ DO NOVÉHO ROKU 2006.
Návštěvník Kamil Odesláno 23. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2005 Tak už mi taky přišly. Samurai TI. Neskutečné, super! Je to docela příjemné, sice je necítím na ruce jako ty kovové, ale vypadají stejně skvěle. Mají trochu jiné indexy a připadají mi jakoby luxusněji. I ten typicky titanový odstín pouzdra a tahu v kombinaci s leštěnými částmi a částečně lesklými indexy a ručkami. Nemá to chybu! Vypadá to, že definitivně měním hodinky na denní nošení. Sandoz Submariner jsou taky moc hezké, jsou originální a autentické, jsou SWISS, ale připadám si lehce nepatřičně, protože mi moc připomínají Rolexy. To mám radši za zhruba stejnou cenu Seika, ale špičkový model a ještě k tomu v Evropě docela vzácný
saboter Odesláno 23. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2005 Daj do placu nejaké autentické foto.
Návštěvník Kamil Odesláno 23. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2005 Už je sem sypu, kvalitu omluvte, bylo to narychlo: Ještě jsem se pokusil vyfotit ciferník, ty indexy se lesknou jen v určitém úhlu:
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2006 ... a další hodinky a budou Primky l. e. a taky nějaký starý švýcary a kufřík na hodinky a chystám se na natahovač. Jak jinde poznamenal: Další výhoda je, že případní zloději asi nebudou muset dlouho hledat, vše bude připraveno v dárkovém balení. ... a DOST! A něčeho se zbavím, prodám a začínám šetřit, musím si dát minimálně rok pokoj.
flax Odesláno 28. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2006 Potreboval bych poradit jake kalibry v soucasnosti pouziva Seiko, ktere maji hack mechanismus, moznost rucniho natahu a zobrazeni dne v tydnu....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se