vraby Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Po těch letech tady na foru jsem se vydal trochu jinou cestou. Leštěnky mě moc neberou,tak trochu TOOL styl a veřejnosti né tak známé. Sinn už mám pár týdnu a Junghans od včera. Myslím,že docela povedená dvojka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Naprostej souhlas povedený duo . Kdyby tu Junghans byli jenom s ručním nátahem tak jsem do nich taky šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Každý má svou cestu a tahle, sic opačným směrem, než ta má, je také moc fajn. Jsem zvědavý, co přibude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Za ty roky tady už bylo cestiček ,ale jedny formálnější mám také Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Ty Junghansy mají koule! Parádní toolová dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 V 14. 7. 2023 v 16:50, OndraPod napsal: Ty Junghansy mají koule! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se