mindy Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 (upraveno) Zdravim Vas chcem sa opytat ci nema niekto skusenosti s nakupovanim z tejto stranky http://www.traserwatches.co.uk/ nieco by som potreboval z nej objednat.... Upraveno 1. ledna 2009 uživatelem spiderer
rorda Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 (upraveno) Myslim, že s jedinym oficiálnim prodejcem a servisem v UK nebude problém ... Záleží, co od nich chceš, jsou i tuzemský cesty k pořízení jejich zboží ... Upraveno 1. ledna 2009 uživatelem rorda
mindy Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 (upraveno) hej to si myslim len mam problem ako to objednat velmi tam tomu nerozumiem.. :sad01_anim: konkretne by som chcel objednat kovovy tah na trasery super sport... Upraveno 1. ledna 2009 uživatelem mindy
spiderer Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Prejmenovano, poprosim zakladatele vlakna aby priste lepe volil nadpis O jake hodinky mas zajem? Treba by bylo mozne vysnene hodinky Traser zakoupit na chronoshopu od clena fora kubsona
Ghill Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Ozvi sa Kubsonovi tu na fore. hej to si myslim len mam problem ako to objednat velmi tam tomu nerozumiem.. :sad01_anim: konkretne by som chcel objednat kovovy tah na trasery super sport...
mindy Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Prejmenovano, poprosim zakladatele vlakna aby priste lepe volil nadpis O jake hodinky mas zajem? Treba by bylo mozne vysnene hodinky Traser zakoupit na chronoshopu od clena fora kubsona o hodinky uz zaujem nemam lebo prave vcera mi prisli.. :thumbsup_anim: len ten kovovy tah ma stve...
spiderer Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 o hodinky uz zaujem nemam lebo prave vcera mi prisli.. :thumbsup_anim: len ten kovovy tah ma stve... A kubsona ohledne dokoupeni tahu jsi zkousel kontaktovat?
mindy Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 (upraveno) ano jemu som pisal ale mi povedal ze tie tahy uz niesu....ale na tej stranku su a daju sa objednat aspon myslim......proste mi ide o to ci by sa niekto nenasiel co by mi to objedanal a poslal...lebo ja s tym nemam vobec skusenosti... Upraveno 1. ledna 2009 uživatelem mindy
mindy Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 alebo niekto kto by mi to pomohol objednat cez ebay???nenasiel by sa???
Z. Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Pánové, pokud byste někdo někde objednával ten kovovový tah na Traser Supersport, tak bych se v tom svezl s vámi. Také ho sháním. Odměna samozřejmostí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se