Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Myslim, že s jedinym oficiálnim prodejcem a servisem v UK nebude problém ... B)

Záleží, co od nich chceš, jsou i tuzemský cesty k pořízení jejich zboží ...

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno (upraveno)

hej to si myslim len mam problem ako to objednat velmi tam tomu nerozumiem.. :sad01_anim: :sad01_anim: konkretne by som chcel objednat kovovy tah na trasery super sport...

Upraveno uživatelem mindy
Odesláno

Prejmenovano, poprosim zakladatele vlakna aby priste lepe volil nadpis ;)

O jake hodinky mas zajem? Treba by bylo mozne vysnene hodinky Traser zakoupit na chronoshopu od clena fora kubsona ;)

Odesláno

Ozvi sa Kubsonovi tu na fore.

hej to si myslim len mam problem ako to objednat velmi tam tomu nerozumiem.. :sad01_anim: :sad01_anim: konkretne by som chcel objednat kovovy tah na trasery super sport...

Odesláno
Prejmenovano, poprosim zakladatele vlakna aby priste lepe volil nadpis ;)

O jake hodinky mas zajem? Treba by bylo mozne vysnene hodinky Traser zakoupit na chronoshopu od clena fora kubsona ;)

o hodinky uz zaujem nemam lebo prave vcera mi prisli.. :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: len ten kovovy tah ma stve...

Odesláno (upraveno)

ano jemu som pisal ale mi povedal ze tie tahy uz niesu....ale na tej stranku su a daju sa objednat aspon myslim......proste mi ide o to ci by sa niekto nenasiel co by mi to objedanal a poslal...lebo ja s tym nemam vobec skusenosti...

Upraveno uživatelem mindy
Odesláno

Pánové, pokud byste někdo někde objednával ten kovovový tah na Traser Supersport, tak bych se v tom svezl s vámi. Také ho sháním. Odměna samozřejmostí. :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...