vojtech vavra Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Zdravim pánove/dámy, asi není dobré otevirat vlakno kvůli dotazu na prodejce,ale nenašel jsem jiné vlakno jake použit. Rád bych zakoupil nové moony a zde obchodnik z holandska: 310.32.42.50.01.001 prodava nové za cca 140tis což je super cena. Myslite,že v tom není žádné šméčko a případnou záruku můžu řešit i v ČR? Děkuji za názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Mas tu na fore vlakno chrono24. Predajca ma 127 pozitivnych hodnoteni. Chrono24 ma ochranu kupujucich. Vsetko mas v tom inzerate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Kup je na tahu. Za 140 bez tahu to neni nejaka extra super cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtech vavra Odesláno 8. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 (upraveno) Nejsem velký sběratel hodinek mam jenom Ham. khaki field, seiko 5,atd ale jedno vím, tah mi nesmí na ruku. Zatím se mi nelíbily žadny hodinky vice s tahem než s kuží/textilem. Nicměně to je moje "uchylka". Hodinky bych chtěl v budoucnu darovat synovi, až vyroste,takže z domu nepůjdou (takový je aspoň plán) Nicměně pro mě důlěžitý point,že mužou být k sehnaní za levnější peniz. Dík Upraveno 8. dubna 2023 uživatelem vojtech vavra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Na nylone s hesalitom to zas nie je ùplná hitparáda. Ked nechceš tah, tak pozeraj na koži, ale v každom prípade so zafírom, ked to majú byt hodinky čo majú ostat synovi… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtech vavra Odesláno 8. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 O tom jsem dlouho přemýšlel a četl jsem reakce,že safír trosku lame světlo a neni tak pohled na hodinky tak pěkný. S tím,že občasná výměna toho plastu není zase tak nákladná. Nicmeně si to musim sam někde omrknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtech vavra Odesláno 8. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 před 3 minutami, Campino napsal: Na nylone s hesalitom to zas nie je ùplná hitparáda. Ked nechceš tah, tak pozeraj na koži hmm prodávají se nové na kůží ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 před 7 minutami, vojtech vavra napsal: hmm prodávají se nové na kůží ? Omega ich každopádne vyrába na koži so zafírom, tak len treba hladat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtech vavra Odesláno 8. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Tak mám o čem přemýšlet, jestli plast s nylonem a eventualně dokoupit řemínek dle vlastní chuti nebo cca o 20tis dráž se safirem a v kuži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 V 8. 4. 2023 v 11:49, vojtech vavra napsal: Tak mám o čem přemýšlet, jestli plast s nylonem a eventualně dokoupit řemínek dle vlastní chuti nebo cca o 20tis dráž se safirem a v kuži. Ako si dopadol, kúpil si nakoniec niečo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayT Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Taky by mě zajímalo, jak toto dopadlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se