Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám problém snad mi můžete poradit koupil jsem si rádiem řízené hodinky Casio GS-1100D-1A nicméně mě zaráží že po nastavení časového pásma se mi o 2 minuty opožďují nechápu proč je to chyba hodinového aparátu nebo nastavení?

Odesláno

V základním postavení hodin podržíš obě levá tlačítka na 2 vteřiny, až to pípne. Ručičky najedou na nulové - výchozí pozice. Pak Pravým dolním tlačítkem šteluješ malou vteřinovku, aby byla přesně na nule (dvanáctce). Pravým horním nastavuješ velkou vteřinovku. Jde to jen po směru hodinových ručiček. Pak stiskneš levě spodní tlačítko a budeš nastavovat hodinovou, minutovou a 24hodinovou ručičku. Tam to jde obousměrně. Pravým spodním do plusu a pravým horním do mínusu. Opět je potřeba nastavit všechny tři ručičky přesně na nulu. Dalším stisknutím levého spodního tlačítka se dá nastavit ručička dne v týdnu a ta se má pomocí pravých tlačítek +- nastavit na nulu. Dalším stisknutím levého spodního tlačítka se dá nastavit ručička datumu, ta se nastaví opět pravými tlačítky +- na pozici "1". Dalším stisknutím levého dolního tlačítka se přepneš opět na štelování vteřinovek. Stisknutím levého horního tlačítka vyskočíš z nastavovacího režimu do základního hodinového režimu. To lze udělat kdykoli. Po nějakém čase nečinnosti se to vrátí do normálního režimu hodin i samo. U mě 5 minut.

Snad je to srozumitelné. Jestli ne, ještě to zkusím popsat podrobněji.

Odesláno

Hlavně, že se to povedlo. Já mám Casio_Wvq-570 a jsem s nimi moc spokojen. Teď ještě přibydou Hamilton Tachymiller a budu spokojen dvojnásob. Prima nový rok a hodně radosti s hodinkami.

• po 4 týdnech...
  • Po roku...
Odesláno

Ahoj. Teď se mi zázračným způsobem stalo, že při vynulování na výchozí pozice ukazuje malá vteřinovka o 2 s zpětně tedy na 58. Návod se stisknutím obou levých tlačítek nefunguje. Nemá někdo jinej nápad. Díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...