XXXfazerXXX Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 ZDRAVIM vsechny cleny-DOVOLIM SI UKAZAT VAM JEDNU FOTKU S POROVNANIM LUMINISCENCE U IWC AQUATIMER ROK VYROBY 08-BREITLING COLT RV.06 A OMEGA SEAMASTER RV.06 A DALE POPSAT DOJMY Z UZIVANI-OMEGA SEAMASTER JE PATRNE NA SVITIVOST MISTREM-PRI VSTUPU DO MISTNOSTI ,KDE JE I MIRNE SERO,SE HODINKY OKAMZITE ROZZARI TAKOVYM ZPUSOBEM,ZE PREKVAPUJI I KOLEMJDOUCI A BEZPROBLEMU SI V PRVNICH VTERINACH POSVITITE I NA OTVOR V ZAMKU-HODINKY VAS NENECHAJI V JAKOUKOLI NOCNI HODINU V PROBLEMU A VZDY VAM PRESNE UKAZI UDAJE-ZPRACOVANI LUMINISCENCE JE DOBRE A JE PATRICNE MOHUTNE-----------------BREITLING COLT MA ZPRACOVANI LUMINISCENCE NA PERFEKTNI UROVNI,ALE O SVITIVOSTI SE DA MLUVIT POUZE NEKOLIK MINUT-POKUD SE VE TRI RANO CHCETE DOZVEDET CAS ,POUZIJTE RADIO NEBO LAMPICKU-PO DOBU,KDYZ LUMINISCENCE PRACUJE,JE PREKRASNA-----------------IWC AQUATIMER MA ZPRACOVANI LUMINISCENCE Z PREDSTAVENE TROJCE JASNE NEJLEPSI A JE RADOSTI SE NA SVITIVOST KOUKAT-BOHUZEL SVITIVOST NENI ZDALEKA TAK DLOUHA JAKO U OMEGY ,ALE NEKOLIKANASOBNE DELSI NEZ U COLTU-V JAKOUKOLI NOCNI HODINU , PO KRATSIM MZOURANI CAS OBEVITE------------------------------------------------------------VSE CO ZDE PISI JSOU POUZE ME ZKUSENOSTI A NIKOMU SE NESNAZIM NIC HANIT--POSUZOVANE COLTY A OMEGY NEJSOU-JAK JSEM UVEDL- NOVE ,MOZNA JE PROBLEM TAM--------FOTKA JE VE VYSOKEM ROZLISENI A ZMENSENA-STACI JI PRIBLIZIT-HODINLY JSEM FOTIL NA JEDNOM MISTE,PO STEJNE DLOUHEM OZARENI A Z NAPROSTO STEJNE VZDALENOSTI-----CLENUM ZDAR
spiderer Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Pekne zatisi, hezky popsano Nejjednodussi citelnost bude asi u Omegy - barvy na to tam je dostatek, kazdopadne IWC vypadaji vyborne i za tmy a z hlediska designu oba dalsi soupere jednoznacne predci Celkem rad bych videl i srovnani napriklad po 5 hodinach ve tme, jak bude luminiscence vypadat
Pe3xxx Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: ZDRAVIM vsechny cleny-DOVOLIM SI UKAZAT VAM JEDNU FOTKU S POROVNANIM LUMINISCENCE U IWC AQUATIMER ROK VYROBY 08-BREITLING COLT RV.06 A OMEGA SEAMASTER RV.06 A DALE POPSAT DOJMY Z UZIVANI-OMEGA SEAMASTER JE PATRNE NA SVITIVOST MISTREM-PRI VSTUPU DO MISTNOSTI ,KDE JE I MIRNE SERO,SE HODINKY OKAMZITE ROZZARI TAKOVYM ZPUSOBEM,ZE PREKVAPUJI I KOLEMJDOUCI A BEZPROBLEMU SI V PRVNICH VTERINACH POSVITITE I NA OTVOR V ZAMKU-HODINKY VAS NENECHAJI V JAKOUKOLI NOCNI HODINU V PROBLEMU A VZDY VAM PRESNE UKAZI UDAJE-ZPRACOVANI LUMINISCENCE JE DOBRE A JE PATRICNE MOHUTNE-----------------BREITLING COLT MA ZPRACOVANI LUMINISCENCE NA PERFEKTNI UROVNI,ALE O SVITIVOSTI SE DA MLUVIT POUZE NEKOLIK MINUT-POKUD SE VE TRI RANO CHCETE DOZVEDET CAS ,POUZIJTE RADIO NEBO LAMPICKU-PO DOBU,KDYZ LUMINISCENCE PRACUJE,JE PREKRASNA-----------------IWC AQUATIMER MA ZPRACOVANI LUMINISCENCE Z PREDSTAVENE TROJCE JASNE NEJLEPSI A JE RADOSTI SE NA SVITIVOST KOUKAT-BOHUZEL SVITIVOST NENI ZDALEKA TAK DLOUHA JAKO U OMEGY ,ALE NEKOLIKANASOBNE DELSI NEZ U COLTU-V JAKOUKOLI NOCNI HODINU , PO KRATSIM MZOURANI CAS OBEVITE------------------------------------------------------------VSE CO ZDE PISI JSOU POUZE ME ZKUSENOSTI A NIKOMU SE NESNAZIM NIC HANIT--POSUZOVANE COLTY A OMEGY NEJSOU-JAK JSEM UVEDL- NOVE ,MOZNA JE PROBLEM TAM--------FOTKA JE VE VYSOKEM ROZLISENI A ZMENSENA-STACI JI PRIBLIZIT-HODINLY JSEM FOTIL NA JEDNOM MISTE,PO STEJNE DLOUHEM OZARENI A Z NAPROSTO STEJNE VZDALENOSTI-----CLENUM ZDAR Co sa tyka svietivosti jednoznacne odporucam hodinky znacky Lum-tec. www.lum-tec.com
Gorg Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Pe3xxx napsal: Co sa tyka svietivosti jednoznacne odporucam hodinky znacky Lum-tec. www.lum-tec.com Mno bodejt, kdyz je prodavas, sakrble...
lib Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 (upraveno) PhoeniX napsal: Nemusím představovat. Že by F - Marinemaster? Upraveno 2. ledna 2009 uživatelem lib
Gorg Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 lib napsal: Že by F - Marinemaster? ...na to vem jed...
PhoeniX Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Gorg napsal: ...na to vem jed... ...ale hodně silnej.
XXXfazerXXX Odesláno 3. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 spiderer napsal: Pekne zatisi, hezky popsano Nejjednodussi citelnost bude asi u Omegy - barvy na to tam je dostatek, kazdopadne IWC vypadaji vyborne i za tmy a z hlediska designu oba dalsi soupere jednoznacne predci Celkem rad bych videl i srovnani napriklad po 5 hodinach ve tme, jak bude luminiscence vypadat Diky-po peti hodinach ve tme, je to asi takto-omegy bezpecne sviti a rozliseni je jasne citelne-iwc po dlouhem zkoumani a pri trose dobre vule cas zjistite-colty-tma,tma,tma
Pe3xxx Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Pre porovnanie svietivosti hodiniek Lüm-tec /v strede/ a Panerai.
japa Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Pe3xxx napsal: Pre porovnanie svietivosti hodiniek Lüm-tec /v strede/ a Panerai. svietia síce viac - ale PAM je "čitateľnejší"
Gorg Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Pe3xxx napsal: Pre porovnanie svietivosti hodiniek Lüm-tec /v strede/ a Panerai. takovyhle fotky moc nevypovidaji...nerikaji jak dlouho uz treba ty panerai byly mimo osvit, nez se pridaly pred objektiv lumtec.... ...nerikaji co se delo po hodine atd...diskuze je o srovnavani barvy, ktery je pouzita a o tom, jak se barva chova v case.... Je tady o tom mnoho vlaken...staci hledat...navic tritium je tritium...
XXXfazerXXX Odesláno 4. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Jedna fotka jen tak pro zabavu-snad se bude libit--nevi jestli je to fotakem,nebo rukama,ale furt mi to nejde jak potrbuju
ANT Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Pe3xxx napsal: Pre porovnanie svietivosti hodiniek Lüm-tec /v strede/ a Panerai. mne tie LUM-tec vsetky dojdu ako nejaky fejkovy hybrid Panerai a Bell&Ross, ale svietia riadne
cody Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Me osobne prilis intenzivni svit nevyhovuje. Nemusi ve tme kazdej videt kde stojim, jak dlouho a nemusi vsichni rikat - jo to byl ten co mu tak svitej hodinky. Ty OP v levo jsou podle me idealni kompromis intenzity svitu. Jinak jak psali kluci, nejni dulezite jenom jak intenzivne sviti ale jak dlouho. Ikdyz ty tritiove je jasny ze nema cenu resit jak dlouho... To driv nez zhasnou budou u jineho majitele.
pandice73 Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 sviti ti to velmi pekne,jen co je pravda.ta fotka pod loginem to je rachot,to zije nekde v okoli k.varu?
Leclerc Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 cody napsal: Me osobne prilis intenzivni svit nevyhovuje... Nápodobně. Když si vezmu ke krátkýmu rukávu takový Seika nebo Archimede a jdu do kina, tak tam můžu fungovat jak uvaděčka a pozdě příchozím svítit na cestu...
Vit Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 ANT napsal: mne tie LUM-tec vsetky dojdu ako nejaky fejkovy hybrid Panerai a Bell&Ross, ale svietia riadne To by mě zajímalo, co má tato wolframová limitka společného s B-R nebo Panerai? To že používá index 3, 6, 9, 12?
martin1974 Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Vit napsal: To by mě zajímalo, co má tato wolframová limitka společného s B-R nebo Panerai? To že používá index 3, 6, 9, 12? Asi tvarovú podobnosť púzdra s Panerai a ručiek s B-R... To bolo prvé, čo ma napadlo, keď som prvý krát videl Lum-tec. A vidím, že som nebol sám... Ale označenie "fejkový hybrid" je asi prisilné, mne sa tie hodinky celkom páčia. To je ale OT, bavíme sa o luminiscencii...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se