Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ZDRAVIM vsechny cleny-DOVOLIM SI UKAZAT VAM JEDNU FOTKU S POROVNANIM LUMINISCENCE U IWC AQUATIMER ROK VYROBY 08-BREITLING COLT RV.06 A OMEGA SEAMASTER RV.06 A DALE POPSAT DOJMY Z UZIVANI-OMEGA SEAMASTER JE PATRNE NA SVITIVOST MISTREM-PRI VSTUPU DO MISTNOSTI ,KDE JE I MIRNE SERO,SE HODINKY OKAMZITE ROZZARI TAKOVYM ZPUSOBEM,ZE PREKVAPUJI I KOLEMJDOUCI A BEZPROBLEMU SI V PRVNICH VTERINACH POSVITITE I NA OTVOR V ZAMKU-HODINKY VAS NENECHAJI V JAKOUKOLI NOCNI HODINU V PROBLEMU A VZDY VAM PRESNE UKAZI UDAJE-ZPRACOVANI LUMINISCENCE JE DOBRE A JE PATRICNE MOHUTNE-----------------BREITLING COLT MA ZPRACOVANI LUMINISCENCE NA PERFEKTNI UROVNI,ALE O SVITIVOSTI SE DA MLUVIT POUZE NEKOLIK MINUT-POKUD SE VE TRI RANO CHCETE DOZVEDET CAS ,POUZIJTE RADIO NEBO LAMPICKU-PO DOBU,KDYZ LUMINISCENCE PRACUJE,JE PREKRASNA-----------------IWC AQUATIMER MA ZPRACOVANI LUMINISCENCE Z PREDSTAVENE TROJCE JASNE NEJLEPSI A JE RADOSTI SE NA SVITIVOST KOUKAT-BOHUZEL SVITIVOST NENI ZDALEKA TAK DLOUHA JAKO U OMEGY ,ALE NEKOLIKANASOBNE DELSI NEZ U COLTU-V JAKOUKOLI NOCNI HODINU , PO KRATSIM MZOURANI CAS OBEVITE------------------------------------------------------------VSE CO ZDE PISI JSOU POUZE ME ZKUSENOSTI A NIKOMU SE NESNAZIM NIC HANIT--POSUZOVANE COLTY A OMEGY NEJSOU-JAK JSEM UVEDL- NOVE ,MOZNA JE PROBLEM TAM--------FOTKA JE VE VYSOKEM ROZLISENI A ZMENSENA-STACI JI PRIBLIZIT-HODINLY JSEM FOTIL NA JEDNOM MISTE,PO STEJNE DLOUHEM OZARENI A Z NAPROSTO STEJNE VZDALENOSTI-----CLENUM ZDAR

post-4087-1230921880.jpg

Odesláno

Pekne zatisi, hezky popsano ;) Nejjednodussi citelnost bude asi u Omegy - barvy na to tam je dostatek, kazdopadne IWC vypadaji vyborne i za tmy a z hlediska designu oba dalsi soupere jednoznacne predci ;) Celkem rad bych videl i srovnani napriklad po 5 hodinach ve tme, jak bude luminiscence vypadat ;)

Odesláno
  xxxxxfazerxxxxx napsal:
ZDRAVIM vsechny cleny-DOVOLIM SI UKAZAT VAM JEDNU FOTKU S POROVNANIM LUMINISCENCE U IWC AQUATIMER ROK VYROBY 08-BREITLING COLT RV.06 A OMEGA SEAMASTER RV.06 A DALE POPSAT DOJMY Z UZIVANI-OMEGA SEAMASTER JE PATRNE NA SVITIVOST MISTREM-PRI VSTUPU DO MISTNOSTI ,KDE JE I MIRNE SERO,SE HODINKY OKAMZITE ROZZARI TAKOVYM ZPUSOBEM,ZE PREKVAPUJI I KOLEMJDOUCI A BEZPROBLEMU SI V PRVNICH VTERINACH POSVITITE I NA OTVOR V ZAMKU-HODINKY VAS NENECHAJI V JAKOUKOLI NOCNI HODINU V PROBLEMU A VZDY VAM PRESNE UKAZI UDAJE-ZPRACOVANI LUMINISCENCE JE DOBRE A JE PATRICNE MOHUTNE-----------------BREITLING COLT MA ZPRACOVANI LUMINISCENCE NA PERFEKTNI UROVNI,ALE O SVITIVOSTI SE DA MLUVIT POUZE NEKOLIK MINUT-POKUD SE VE TRI RANO CHCETE DOZVEDET CAS ,POUZIJTE RADIO NEBO LAMPICKU-PO DOBU,KDYZ LUMINISCENCE PRACUJE,JE PREKRASNA-----------------IWC AQUATIMER MA ZPRACOVANI LUMINISCENCE Z PREDSTAVENE TROJCE JASNE NEJLEPSI A JE RADOSTI SE NA SVITIVOST KOUKAT-BOHUZEL SVITIVOST NENI ZDALEKA TAK DLOUHA JAKO U OMEGY ,ALE NEKOLIKANASOBNE DELSI NEZ U COLTU-V JAKOUKOLI NOCNI HODINU , PO KRATSIM MZOURANI CAS OBEVITE------------------------------------------------------------VSE CO ZDE PISI JSOU POUZE ME ZKUSENOSTI A NIKOMU SE NESNAZIM NIC HANIT--POSUZOVANE COLTY A OMEGY NEJSOU-JAK JSEM UVEDL- NOVE ,MOZNA JE PROBLEM TAM--------FOTKA JE VE VYSOKEM ROZLISENI A ZMENSENA-STACI JI PRIBLIZIT-HODINLY JSEM FOTIL NA JEDNOM MISTE,PO STEJNE DLOUHEM OZARENI A Z NAPROSTO STEJNE VZDALENOSTI-----CLENUM ZDAR

Co sa tyka svietivosti jednoznacne odporucam hodinky znacky Lum-tec. www.lum-tec.com

Odesláno
  spiderer napsal:
Pekne zatisi, hezky popsano ;) Nejjednodussi citelnost bude asi u Omegy - barvy na to tam je dostatek, kazdopadne IWC vypadaji vyborne i za tmy a z hlediska designu oba dalsi soupere jednoznacne predci ;) Celkem rad bych videl i srovnani napriklad po 5 hodinach ve tme, jak bude luminiscence vypadat ;)

Diky-po peti hodinach ve tme, je to asi takto-omegy bezpecne sviti a rozliseni je jasne citelne-iwc po dlouhem zkoumani a pri trose dobre vule cas zjistite-colty-tma,tma,tma

Odesláno
  Pe3xxx napsal:
Pre porovnanie svietivosti hodiniek Lüm-tec /v strede/ a Panerai.

takovyhle fotky moc nevypovidaji...nerikaji jak dlouho uz treba ty panerai byly mimo osvit, nez se pridaly pred objektiv lumtec....

...nerikaji co se delo po hodine atd...diskuze je o srovnavani barvy, ktery je pouzita a o tom, jak se barva chova v case....

Je tady o tom mnoho vlaken...staci hledat...navic tritium je tritium... :thumbsup_anim:

Odesláno
  Pe3xxx napsal:
Pre porovnanie svietivosti hodiniek Lüm-tec /v strede/ a Panerai.

mne tie LUM-tec vsetky dojdu ako nejaky fejkovy hybrid Panerai a Bell&Ross, ale svietia riadne :)

Odesláno

Me osobne prilis intenzivni svit nevyhovuje. Nemusi ve tme kazdej videt kde stojim, jak dlouho a nemusi vsichni rikat - jo to byl ten co mu tak svitej hodinky. Ty OP v levo jsou podle me idealni kompromis intenzity svitu. Jinak jak psali kluci, nejni dulezite jenom jak intenzivne sviti ale jak dlouho. Ikdyz ty tritiove je jasny ze nema cenu resit jak dlouho... To driv nez zhasnou budou u jineho majitele.

Odesláno
  cody napsal:
Me osobne prilis intenzivni svit nevyhovuje...

Nápodobně. Když si vezmu ke krátkýmu rukávu takový Seika nebo Archimede a jdu do kina, tak tam můžu fungovat jak uvaděčka a pozdě příchozím svítit na cestu...

Odesláno
  ANT napsal:
mne tie LUM-tec vsetky dojdu ako nejaky fejkovy hybrid Panerai a Bell&Ross, ale svietia riadne :)

To by mě zajímalo, co má tato wolframová limitka společného s B-R nebo Panerai?

To že používá index 3, 6, 9, 12?

Odesláno
  Vit napsal:
To by mě zajímalo, co má tato wolframová limitka společného s B-R nebo Panerai?

To že používá index 3, 6, 9, 12?

Asi tvarovú podobnosť púzdra s Panerai a ručiek s B-R... To bolo prvé, čo ma napadlo, keď som prvý krát videl Lum-tec. A vidím, že som nebol sám... :) Ale označenie "fejkový hybrid" je asi prisilné, mne sa tie hodinky celkom páčia. To je ale OT, bavíme sa o luminiscencii...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...